29 Απριλίου, 2024

Survivor All Star Spoiler: Οι εντάσεις κούρασαν τον κόσμο – Ποιος παίκτης αποχωρεί με γεμάτη τσέπη

Survivor All Star Spoiler: Οι εντάσεις κούρασαν τον κόσμο – Ποιος παίκτης αποχωρεί με γεμάτη τσέπη

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor All Star του ΣΚΑΪ. Απόψε το κοινό θα δει ένα συγκινητικό επεισόδιο από το οποίο βέβαια δεν θα απουσιάσουν οι εντάσεις.

Γονείς, σύντροφοι, παιδιά αλλά και αδέρφια των παικτών έκαναν το μακρινό ταξίδι μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν από κοντά! Η ομάδα που θα κερδίσει αυτό τον αγώνα θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει μαζί με τους δικούς της ανθρώπους! Μέχρι τότε όμως το βαν με τους συγγενείς βρίσκεται στο χώρο του αγωνίσματος.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τους αγαπημένους τους, να τους πάρουν μια αγκαλιά, να τους πουν δυο λόγια κάτι που δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση αφού επιτέλους ύστερα από 5 μήνες βρίσκονται και πάλι κοντά τους!

Ο αγώνας που θα ακολουθήσει θα σπάσει καρδιές και θα φέρει τους Survivors στα όρια τους…  Σύμφωνα μάλιστα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν το πρώτο μέρος του αγώνα ενώ θα ακολουθήσει και ένα δεύτερο στο Survivor All Star.

Survivor All Star – Οι εντάσεις

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει απασφαλίσει στα τελευταία επεισόδια. Τσακώνεται με όλους, βάζοντας κυρίως στο στόχαστρο τον Μπάρτζη και τον Μπόγδανο. «Τις τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου. Ψέματα που δεν τα υιοθετεί η ομάδα μου. Αναφέρομαι στον Μπάρζτη και στον Μπόγδανο. Έχω πει αλήθειες και κάποιοι έχουν φοβηθεί. Προσπάθησαν να μου κάνουν κακό… Έχουν πει χίλια δύο ψέματα κι είναι μία φρικτή πραγματικότητα» ανέφερε απογοητευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας χθες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό Μας, ο Τάκης προκαλεί και πάλι τους συμπαίκτες του στο αγώνισμα επάθλου και ο αγώνας θα σταματήσει.

Survivor All Star – Ο παίκτης που αποχωρεί

Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Τάκης είναι ο παίκτης που θα πάρει το εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα. Βέβαια, δεν θα φύγει με άδεια χέρια αφού μέχρι τώρα έχει κερδίσει 100.000 ευρώ!