29 Απριλίου, 2024

Survivor 5: Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τον Άρη Σοϊλέδη – «Ντροπή ρε φίλε! Να ξέρεις κάποιες γυναίκες έχουν πολλά κιλά αρ@@@…»

Survivor 5: Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τον Άρη Σοϊλέδη – «Ντροπή ρε φίλε! Να ξέρεις κάποιες γυναίκες έχουν πολλά κιλά αρ@@@…»

Η ανάρτηση του τραγουδιστή που «καρφώνει» τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Χθες (12/4) το βράδυ παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο του Survivor 5 που έβαλε φωτιές ανάμεσα σε δύο παίκτες. Συγκεκριμένα σημειώθηκε μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα μια ατάκα του ποδοσφαιριστή πυροδότησε την έντονη αντίδραση της κόκκινης ομάδας.

Ο Άρης Σοϊλέδης πάνω στον πανηγυρισμό είπε στον Τάλα, όταν νίκησε την Ασημίνα και έφερε την νίκη στην ομάδα του: «Βγάλ’ τα. Δείξ’ τους τα!».

Ο Χρήστος Δάντης ξεσπά κατά του Άρη Σοϊλέδη

Ακούγοντας αυτά η Ασημίνα να αναφέρει στο ceremony: «Επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας με είχε δικάσει παλιότερα κι είχε πει για πρότυπα για τα παιδιά. Όταν έχασα κι έπαιξα απέναντι με έναν άντρα, βγήκαν κι είπανε κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α@@@ έχεις. Ο Άρης μου ορκίστηκε ότι το είπε για άλλο λόγο. Εγώ δεν πιστεύω κανένα».

δαντησ-αναρτηση

Σε αυτό το περιστατικό θέλησε να πάρει θέση και ο σύντροφος της Ασημίνας, Χρήστος Δάντης, ο οποίος ξέσπασε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ε όχι δείξτους τ αρ@@@ σου απέναντι σε μία γυναίκα ρε φίλε, ντροπή…Ντροπή ρε φίλε… Αλλά να ξέρεις πολλές γυναίκες έχουν πολλά κιλά αρ@@@… Εύχομαι να το δεις σύντομα».

δαντησ-αναρτηση

Το Twitter μίλησε και “δίκασε” τον Σοϊλέδη για το σκηνικό με την Ασημίνα

Στο Twitter όπως έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, οι χρήστες δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και την αδικία δεν τη σηκώνουν εύκολα. Στο επεισόδιο λοιπόν της Τρίτης 12/4 στο Survivor 5 το πρόβλημα ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η άσεμνη ατάκα που ξεστόμισε προς την Ασημίνα καθώς μόλις την αντιλήφθηκαν, πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια.

«Όταν έχασα και έπαιξα με έναν άντρα στο flag race, βγήκαν και είπαν ‘κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α*****α έχεις’. Ήρθε ο Άρης και μου ορκίστηκε ότι δεν ειπώθηκε, αλλά, επειδή για τον ίδιο λόγο κι εγώ είχα ορκιστεί και δε με πίστευαν, δεν πιστεύω κανέναν.

Έπαιζα απέναντι σε έναν πολύ καλό παίκτη, δεν έφερα το αποτέλεσμα που έπρεπε για την ομάδα μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που έκλεισα το στόμα μου, δε μίλησα και άφησα αυτήν την εικόνα να μιλήσει από μόνη της», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε την ώρα του παιχνιδιού, με τον Άρη λίγο αργότερα να ζητάει συγγνώμη για το περιστατικό.