30 Απριλίου, 2024

Survivor 4: «Εμπόλεμη ζώνη» η παραλία των Μπλε – Καβγάς Τζέημς με Μπάρτζη για την Άννα Μαρία

Survivor 4: «Εμπόλεμη ζώνη» η παραλία των Μπλε – Καβγάς Τζέημς με Μπάρτζη για την Άννα Μαρία

Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας στο «Survivor 4»

Δεν σταματούν οι εντάσεις και οι καβγάδες στο «Survivor 4», με την μπλε ομάδα να βρίσκεται μονίμως σε αναβρασμό. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές είναι ο Τζέημς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η παίκτρια που θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης γι’ αυτή την εβδομάδα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη. Η αποχώρηση αυτή, ωστόσο, θα αποτελέσει αφορμή για έναν καβγά ανάμεσα στους δύο άντρες.

«Αυτό που θα σας αποκαλύψω τώρα θα προβληθεί στο τέλος του σημερινού επεισοδίου και πιο έντονα την Κυριακή. Η ψυχραιμία στην μπλε ομάδα θα χαθεί, μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη. Οι παίκτες συνεχώς θα τσακώνονται, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Ο Τζέης Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης θα καβγαδίσουν και θα υπάρξει πολλή ένταση μεταξύ τους. Στη συνέχεια, βέβαια, θα τα βρουν» ανέφερε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στην πρωινή εκπομπή του OPEN, χωρίς να δώσει όμως περισσότερες λεπτομέρειες για τον καβγά των δύο φίλων.

Παράλληλα, το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας θα διεκδικήσουν στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor 4» οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Οι δυο ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους με στόχο να κερδίσουν, αλλά μόνο μια θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και αυτή δεν είναι άλλη από τη μπλε ομάδα.