30 Απριλίου, 2024

Survivor 4 αποχώρηση: Εκτός ο Γιώργος Ασημακόπουλος – Θα δωρίσω τα χρήματα σε παιδιά με καρκίνο

Survivor 4 αποχώρηση: Εκτός ο Γιώργος Ασημακόπουλος – Θα δωρίσω τα χρήματα σε παιδιά με καρκίνο

Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και είπε ότι δεν θα κρατήσει τις απολαβές του από το Survivor 4

Την προτελευταία αποχώρηση από το «Survivor 4» είδε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Κυριακής (27/6) με τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης να πλησιάζει. Στον μικτό αγώνα με Έλληνες και Ρουμάνους παίκτες Κόρο και Γιώργος Ασημακόπουλος έφεραν τη νίκη στους μπλε με σκορ 10-6 και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα μεγάλο πάρτι στην πισίνα με μπουρμπουλήθρες, φουσκωτά και ζαχαρωτά. Δυστυχώς ο Ασημακόπουλος πήρε μία χαρά αλλά και μία μεγάλη λύπη μιας και το κοινό τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει. Ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση – τους: Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κορόμι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος – το κοινό έστειλε σπίτι του τον Ασημακόπουλο.

Ο Ασημακόπουλος επιθυμούσε να φτάσει στην τετράδα, ακόμα και στον τελικό, αλλά, όπως είπε στο συμβούλιο, τελικά η επιθυμία του δεν πραγματοποιήθηκε. Το κοινό αποφάσισε με την θετική του ψήφο να στηρίξει τον Κόρο και τη Μαριαλένα, η οποία δεν έπαιξε στο αγώνισμα με τους Ρουμάνους γιατί έχει ένα πρόβλημα με την υγεία της. Συνεπώς Κόρο, Μαριαλένα, Ηλίας και Σάκης είναι οι παίκτες που έχουν επιβιώσει και διεκδικούν τα επόμενα μεγάλα έπαθλα και την πρώτη θέση στο Survivor.

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Θέλω τις απολαβές από το Survivor να τις δωρίσω»

Ο παίκτης που αποχώρησε, λίγο πριν αφήσει τη δάδα του, προέβη σε μία αποκάλυψη. «Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός», είπε κατά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα. Έχει καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, Κηφισιά και Κέρκυρα. Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό. Στο «Survivor» θα του λείψει η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.

Γιώργος Ασημακόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα – «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου»

Σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor ο Ασημακόπουλος είχε μοιραστεί με το κοινό την προσωπική του ιστορία για τον αδερφό του που πέθανε από καρκίνο. «Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία γι’ αυτό θέλω να κάνω συνέχεια τους γονείς μου περήφανους. Δεν θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω, απλά δεν θέλω να τους στεναχωρώ. Δεν θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μην χτυπήσω, να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα. Ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έκανα τον σταυρό μου, έβαζα ζώνη και σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω. Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα. Πραγματικά το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δεν ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε και τα αδέρφια σας. Να σκεφτόσαστε μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στενοχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια» δήλωσε συγκινημένος στην κάμερα του «Survivor».

Ηλίας Μπόγδανος – Τι έχω κάνει λάθος:

Ο Ηλίας νιώθει προδομένος από τους Amigos: «Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος και δεν μου μιλούν. Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους προδίδω και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και πρέπει αν είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί πρέπει να είμαστε τρεις και δυο; Μπορεί να πάω στον Σάκη επειδή η Μαριαλένα θα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ένα σούσουρο από πίσω. Όταν γυρίσαμε από το έπαθλο εννοείται πως ένιωσα ότι δεν πάει να χάσαμε, εσύ βολεύτηκες. Άκουσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους. Δηλαδή θα πρέπει να τσακώνομαι κι εγώ για να μην παρεξηγηθώ και να φαίνομαι ότι είμαι στην μέση; Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, τσακώνομαι πολύ λίγες φορές» είπε κλαίγοντας.

Γιώργος Λιανός: Ακολουθούν οι αγώνες κατάταξης

Αντίστροφα μέχρι τον τελικό της 5ης Ιουλίου μετρά το Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στα επόμενα επεισόδια θα ακολουθήσουν αγώνες κατάταξης. Οι δύο που θα ξεχωρίσουν με τους καλύτερους χρόνους, παίρνουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό, ενώ οι δύο που δεν θα έχουν την αναμενόμενη απόδοση θα κονταροχτυπηθούν μέσω της ψηφοφορίας.

Την Κυριακή στον ημιτελικό της Αθήνας θα μάθουμε ποιος από τους τέσσερις αποχωρεί, ενώ θα ανοίξουν εκ νέου οι γραμμές για να ψηφίσει ο κόσμος τον έναν εκ των τριών που δεν θα βρεθεί στον τελικό της Δευτέρας, στις 5 Ιουλίου. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις φιναλίστ πριν τον ημιτελικό θα έχουν την χαρά να περάσουν λίγες ημέρες πριν, με τις οικογένειες τους.