27 Απριλίου, 2024

Survivor 2024 spoiler 15/03: Εκτός Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Το ανακοινώνει ο Λιανός στο επόμενο επεισόδιο

Τι συμβαίνει με την κατάστασή της;

Survivor 2024 spoiler 15/03: Αρκετές είναι οι απουσίες, που έχουν καταγραφεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Survivor, με παίκτες να τραυματίζονται και να μην μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις ομάδες τους και μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Άπαντες γνωρίζουν το πόσο καλή είναι αγωνιστικά η εν λόγω παίκτρια, έχοντας πολλάκις αποδείξει την αξία της στους στίβους μάχης, ενώ αποτελεί και εκτός αυτών μια πολύ δυναμική προσωπικότητα, με την ίδια όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα να μην μπορεί να αγωνιστεί, καθώς είχε σπάσει το χέρι της.

«Το χειρότερο σενάριο, άλλο ένα παράσημο που μου αφήνει αυτό το παιχνίδι», δήλωσε η ίδια καθώς έσπασε το χέρι της στην κάμερα πριν από περίπου 20 μέρες και ο τραυματισμός αυτός έχει αποδειχθεί αρκετά σοβαρός, αν και σαφέστατα δεν έχει προκύψει οποιαδήποτε κουβέντα για αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 2024 spoiler 15/03: Η τρέχουσα κατάσταση της Ασημίνας

Τα νέα, όμως, συνεχίζουν να μην είναι θετικά στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς η Ασημίνα εξακολουθεί να μην μπορεί να πάρει το «πράσινο φως» από την παραγωγή, ώστε να ξαναμπεί στους στίβους μάχης. Η παίκτρια του Survivor, όπως ανέφερε η εκπομπή Fay’s Time, δεν πρόκειται να εμφανιστεί ούτε στο αγώνισμα της Κυριακής (17/3) για την πρώτη ασυλία, αφού σε σύγκριση με τους υπόλοιπους τραυματίες, η δική της κατάσταση είναι πιο σοβαρή.

Μένει να φανεί το πότε θα μπορέσει, επιτέλους, να πάρει την έγκριση για να επανέλθει στα αγωνίσματα και να προσφέρει μια επιπλέον καλή αγωνιστική λύση στην ομάδα της. Προς το παρόν, πάντως, οφείλει να συνεχίσει στην αναμονή, προτού τελικά της πουν το «ναι» από την παραγωγή, η οποία φυσικά και δε θέλει να διακινδυνεύσει το οτιδήποτε για τη συμμετοχή της.