29 Απριλίου, 2024

Φίλος Γιάννη Ξανθόπουλου: Απαρηγόρητος ο τραγουδιστής – «Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά»

Ο τραγουδιστής είναι συντετριμμένος με τον θάνατο του 19χρονου

Ψυχολογικά ράκος είναι γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με αποτέλεσμα ένας 19χρονος να χάσει τη ζωή του στην άσφαλτο.

Ο 24χρονος σελέμπριτι που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια με τη συμμετοχή του στο Rising Star, έχει συντριβεί ψυχολογικά με το δυστύχημα και ανησυχεί για την κατάσταση του τραυματία, φίλου του άτυχου 19χρονου.

Σύμφωνα με φιλικές προς τον καλλιτέχνη πηγές, ο ίδιος είναι στη διάθεση των αρχών που ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Τα βλέμματα όλων βρίσκονται στραμμένα τόσο στην οικογένεια που θρηνεί το χαμό του παιδιού της, όσο και στους γονείς του 19χρονου τραυματία. Οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο συνεχίζονται με τον 68χρονο οδηγό που παραβίασε το STOP να παρουσιάζεται στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Υπόθεση Γιάννης Ξανθόπουλος: Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά

Φίλος του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ψυχική του κατάσταση.

«Είναι παιδικός μου φίλος. Είναι αδερφός δεν είναι φίλος. Από μικροί κάνουμε παρέα. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης όλοι έχουν συγκλονιστεί πόσω μάλλον ο Γιάννης ο όποιος ενεπλάκη σε όλο αυτό άθελά του. Στο νοσοκομείο μόνο τον επισκέφθηκα», είπε αρχικά.

«Σωματικά έχει πόνους στα πόδια και στο στήθος, από το τράνταγμα μετά από αυτό που συνέβη. Τώρα είναι σπίτι του και ούτε εγώ τον έχω δει. Δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει ούτε τη δύναμη να πάει κάποιος να του μιλήσει, ούτε από εμάς ούτε από κανέναν. Ούτε στα τηλέφωνα θα απαντήσει, είναι πραγματικά σε τεράστιο σοκ με όλο αυτό που έχει γίνει», συμπλήρωσε αναφορικά με την ψυχική κατάσταση του τραγουδιστή.

Για το πώς το έμαθε, αποκάλυψε πως, «το πρωί με πήρε ο αδερφός του και μου είπε τι συνέβη. Ήταν κακιά στιγμή, δεν πιστεύω ότι κάποιος άνθρωπος ήθελε αν κάνει αυτό το πράγμα, δεν ήθελε να αφαιρέσει την ζωή κάποιου άλλου. Κανείς δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα. Δεν ήταν ούτε νέος οδηγός ούτε δεν ήξερε να οδηγεί,, δεν έτρεχε σαν τρελός ποτέ όσο οδηγούσε. Με το που βγήκε το αμάξι έκοψε επί τόπου για να μην πέσει, όπως θα κάναμε όλοι έτσι; έκανε αυτό που θα πράτταμε όλοι. Έκοψε επί τόπου το τιμόνι αριστερά για να τον αποφύγει και να μην πέσει πάνω του και να τον σκοτώσει. Γιατί αν έπεφτε πάνω του… τι να σου πω αντανακλαστικά είναι αυτά. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και συμπονετικός δεν το αντέχει όλο αυτό».

αυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το στοπ στο τροχαίο δυστύχημα με τον Γιάννη Ξανθόπουλο

Νέες εξελίξεις για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του τρίτου οχήματος που αναζητούσαν οι Αρχές. Ο ίδιος φαινόταν από κάμερα ασφαλείας να βγαίνει με το όχημα του από STOP τη στιγμή που περνούσε ο τραγουδιστής. Τότε, ο Γιάννης Ξανθόπουλος έκανε ελιγμό για να το αποφύγει και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με το ΙΧ των δυο νεαρών. Ο ένας σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο άλλος δίνει μάχη στο ΚΑΤ για να παραμείνει στη ζωή.