29 Μαρτίου, 2024

Στο Τόκιο βρήκαν τη λύση για τον ερωτικό συγχρωτισμό στο Ολυμπιακό χωριό με κρεβάτια… αντί-κούκου!

Στο Τόκιο βρήκαν τη λύση για τον ερωτικό συγχρωτισμό στο Ολυμπιακό χωριό με κρεβάτια… αντί-κούκου!

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο «έσπασαν τα κεφάλια» τους για να αποτρέψουν την ερωτική συνεύρεση μεταξύ των αθλητών και πιστεύουν πως τα… αντί-κούκου κρεβάτια είναι η λύση.

Κι όμως δεν είναι κάποιου είδους troll, αλλά πραγματικότητα. Είναι κοινό μυστικό ότι στο Ολυμπιακό χωριό κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων υπάρχει μπόλικο σεξ. Είτε πολλοί αθλητές θέλουν να διοχετεύσουν την ενέργειά τους μετά τα αγωνίσματά τους, είτε άλλοι που πάνε για την εμπειρία και όχι το μετάλλιο, αρκούνται στο να περάσουν καλά. Γι αυτό και οι διοργανωτές στις τελευταίες Ολυμπιάδες φρόντισαν να προμηθεύουν τα Ολυμπιακά χωριά με χιλιάδες προφυλακτικά για ασφαλές σεξ.

Το θέμα είναι όμως, ότι στην πανδημία του κορονοϊού, το σεξ… απαγορεύεται στο Τόκιο, αλλά οι διοργανωτές δεν ξέρουν τον τρόπο για να το αποτρέψουν. Ή μάλλον δεν ήξεραν, γιατί πιστεύουν πως τον βρήκαν…

Δημιούργησαν λοιπόν τα λεγόμενα «αντι-σεξ» κρεβάτια.

1

Κρεβάτια από χαρτόνι που έχουν τοποθετηθεί στους κοιτώνες των αθλητών στο Ολυμπιακό χωριό και ελπίζουν ότι θα βοηθήσουν στο να εμποδιστεί η διασπορά του κορονοϊού μέσω του σεξ.

Πως λειτουργούν αυτά; Με την απλή λογική. Δεν ζυγίζουν αρκετά, δεν αντέχουν πολύ, οπότε αν ανέβουν δύο άτομα για να κάνουν σεξ, αυτά όχι απλά θα καταρρεύσουν, αλλά θα δουν οι διοργανωτές και ποιος το έκανε ή τουλάχιστον το προσπάθησε. Έτσι θα ξέρουν ποιος τηρεί τους κανόνες και ποιος όχι.

Σύμφωνα με το AFP, οι αθλητές είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους σχετικά με τα κρεβάτια στους διοργανωτές, ωστόσο, ο κατασκευαστής διαβεβαίωσε ότι δεν πρέπει να προβληματίζονται «αρκεί να μην ανέβουν δύο άτομα πάνω σε αυτά».

Τα κρεβάτια θα αφαιρεθούν και θα ανακυκλωθούν μόλις τελειώσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενώ το Ολυμπιακό χωριό θα μετατραπεί σε πολυτελή διαμερίσματα.

2

Η απαγόρευση του σεξ είναι μόνο ένας κανόνας από αυτούς που πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλητές. Δεν θα τους επιτρέπεται να αγοράζουν αλκοόλ και να το φέρνουν στο χωριό μαζί τους, ενώ δεν θα έχει πρόσβαση και η οικογένειά τους στο χωριό. Οποιαδήποτε παραβίαση κανόνων, ανάλογα με τη βαρύτητά της, θα μπορέσει να επιφέρει ακόμα και αποκλεισμό από τα παιχνίδια.