26 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Βήττας :Ένας καταξιωμένος Έλληνας στην Κύπρο !!!

Δημήτρης Βήττας :Ένας καταξιωμένος Έλληνας στην Κύπρο !!!

Ο Δημήτρης Βήττας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Τελείωσε την πρώτη του σχολή κομμωτικής στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν άλλες δύο σε Βερολίνο και Λονδίνο. Τα τελευταία 12 χρόνια μένει μόνιμα στην Λεμεσό της Κύπρο όπου του δόθηκαν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και συνεργασίες.

Συνεργάστηκε με πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής και κυπριακής show biz. Πήρε μέρος σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές και συνεργασία με ενός  ρωσικού περιοδικό μόδας για την επιμέλεια των χτενισμάτων.

Στην όλη πορεία του μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Βήττας συμμετείχε σε βίντεο κλιπς στην επιμέλεια των χτενισμάτων αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές σε ρόλο ηθοποιού (αν και δεν το έχει σπουδάσει). Μπορεί να πει πως ήταν δώρο Θεού η μετακόμιση του στην Κύπρο. Γνώρισε σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάστηκε με καταξιωμένος καλλιτέχνες και πολλοί από αυτούς έγιναν φίλοι του. Αγαπάει  το νησί και τους ανθρώπους της Κύπρου το νοιώθει πατρίδα του και σπίτι μου πλέον.

Βρίσκετε σε έναν όμορφο χώρο εργασίας στο Hairsmiths unisex hair salon στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού όπου και παίρνει πολύ χρόνο την ημέρα με αγαπημένους και καταξιωμένος κομμωτές στην ομάδα…και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ικανοποιήσουνε όλες τις επιθυμίες των πελατών τους.