28 Μαρτίου, 2024

Στέλλα Στυλιανού: Η συνταγή είναι απλή!! Να σου αρέσει αυτό που κάνεις και τραγουδάς.

Στέλλα Στυλιανού: Η συνταγή είναι απλή!! Να σου αρέσει αυτό που κάνεις και τραγουδάς.

ΕΛΕΝΑ ΚΟΣΜΑΝΟΥ

Η Στέλλα Στυλιανού μιλά στο OneNews.gr για τον ρόλο που παίζει η μουσική στη ζωή της . Μας μίλησε για το νέο Digital single με τίτλο  «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι»   που κυκλοφόρησε πρόσφατα .Μας αποκαλύπτει ποιο “μάθημα” έχει πάρει από την μέχρι στιγμή πορεία της αλλά και τι ονειρεύεται που ακόμα δεν έχει πραγματοποίηση. Τέλος στέλνει το δικό της μήνυμα προς τους αναγνώστες του OneNews.gr

Η Στέλλα Στυλιανού ήδη έχει διανύσει μια σημαντική καλλιτεχνική διαδρομή που γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα. Με εφόδιο τις εντυπωσιακές φωνητικές δυνατότητες αλλά και την εξαιρετική σκηνική της παρουσία, έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς που τις έχουν εμπιστευθεί τις δημιουργίες τους, οι οποίες έχουν αγαπηθεί από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Η συνέντευξη της Στέλλας Στυλιανού

Γεννήθηκε στην  Λευκωσία όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα

Ποιος είναι ο ρόλος της μουσικής στη ζωή σου; Πότε ένιωσες την ανάγκη να ασχοληθείς με αυτή;

Στέλλα Στυλιανού

Η μουσική παίζει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στη ζωή μου. Έχει καθορίσει τις επιλογές μου αλλά και τον τρόπο ζωής μου εξίσου σημαντικά. Αποτελεί το οξυγόνο και την ισορροπία μου ,το καταφύγιο αλλά και τις φουρτούνες μου! Έχω πάρει μεγάλες χαρές αλλά και πολλές απογοητεύσεις από τη μουσική και το τραγούδι! Είμαι όμως εγώ…Αν με ρωτάς λοιπόν με μια φράση τι είναι για μένα η μουσική? Η μουσική είμαι εγώ…. Η ανάγκη μου να ασχοληθώ με τη μουσική γεννήθηκε με τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Τραγουδούσα από νήπιο  και ήξερα ότι αυτό ήθελα να κάνω .Το άφησα όμως για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στα παιδαγωγικά .Όμως ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι όσο ανέβαλα την πραγματοποίηση των παιδικών μου ονείρων δε θα ήμουν ποτέ πραγματικά ευτυχισμένη .

Ποια ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα;

Κυρίως ελληνική μουσική. Είχα πολλά ακούσματα από παραδοσιακή μουσική. Ο πρώτος μου δίσκος ήταν το Μένω εκτός της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Τον άκουγα συνέχεια για κανένα μήνα! Λάτρευα και λατρεύω την Αλεξίου. Στη συνέχεια αγάπησα και τη Γλυκερία και λίγο αργότερα την Ελένη Βιτάλη η οποία είχε χαθεί για κάποια χρόνια.

Ας μιλήσουμε για το νέο Single με τίτλο «Η αγορά του Αλ Χαλίλι» που κυκλοφόρησε  όπου  θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Πως είδες την διασκευή αυτή; Τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση;

Η αγορά του Αλ Χαλίλι είναι και ήτα να ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε με τη φωνή του αγαπημένου μου Αλκίνοου Ιωαννίδη μπορώ να πω ότι στο πρώτο άκουσμα πάγωσα. Ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρισμός. Έτσι παθαίνω όταν ακούσω κάτι και με συγκινήσει . Ηταν νομίζω θέμα χρόνου να γίνει αυτή η διασκευή. Το ήθελα πολύ και το είχα καιρό στο μυαλό μου. Τώρα από εκεί και πέρα το κοινό θα κρίνει. Γενικά πιστεύω πολύ στις επανεκτελέσεις. Είναι ο τρόπος να μεταφέρονται τα τραγούδια στην επόμενη γενιά.

Η ερμηνεία σου είναι ομολογουμένως για εμάς που την ακούσαμε εκπληκτική. Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να καταφέρεις να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, ποια συνταγή ακολούθησες; 

Στέλλα Στυλιανού

Η συνταγή είναι απλή!!Να σου αρέσει αυτό που κάνεις και τραγουδάς. Αν σου αρέσει θα το μεταφέρεις πιστεύω και στους ακροατές.

Είσαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα ακούγοντάς το;

Είμαι αρκετά ικανοποιημένη όμως υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Και πάντα θα βάζω πιο ψηλά στάνταρ για τον εαυτό μου.

Θα ήθελες να μας αναφέρεις 2-3 λόγους για να μας πείσεις γιατί να ακούσουμε αυτή τη διασκευή?

Θεωρώ ότι έγινε μια καλή δουλειά. Όσοι  αγάπησαν αυτό το τραγούδι στο παρελθόν θα το ξαναθυμηθούν λίγο διαφορετικό και όσοι δεν το άκουσαν ποτέ ,θα το ακούσουν ,θα το γνωρίσουν και ίσως να ψάξουν και το ορίτζιναλ.

Θεωρείς ότι η τηλεόραση και η προβολή που αυτή συνεπάγεται σε έχουν βοηθήσει στη μέχρι τώρα καριέρα σου; 

Σίγουρα έχουν βοηθήσει. Όμως δεν είναι αρκετό για να πετύχεις στο χώρο αυτό. Χωρίς ταλέντο και σκληρή και επίμονη δουλεία καμία επιτυχία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Στη τελική ΄ένας καλλιτέχνης πρέπει να δείξει ποιος είναι σε ένα ρεαλιστικό κοινό και όταν έχει μπροστά του αληθινό πρόγραμμα.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό “μάθημα” που έχεις αποκομίσει στη μέχρι τώρα πορεία σου στον χώρο της μουσικής;

Ότι στη ζωή μας η επιτυχία στηρίζεται στη σκληρή δουλειά στην επιμονή και στους σωστούς  συνεργάτες!!Χωρίς ανθρώπους γύρω σου που σε σέβονται και σε εκτιμούν επαγγελματικά δεν μπορείς εύκολα να προχωρήσεις. Είναι σημαντικό να βρεις αυτούς τους κατάλληλους συνεργάτες.

Αν γύριζες το χρόνο πίσω θα ήθελες να αλλάξεις κάτι από τη ζωή σου;

Στέλλα Στυλιανού

Ναι θα ήθελα να ήμουν λιγότερο ευαίσθητη και καλή με κάποιους ανθρώπους. Θα εμπιστευόμουν περισσότερο το ένστικτό μου  και θα επιδίωκα ίσως να κρατήσω περισσότερη επαγγελματική σχέση με κάποια άτομα με τα οποία δεν το επιδίωξα αρκετά τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία. Γενικά όμως δεν νομίζω να μπορούσα να αλλάξω και πολλά γιατί με το χαρακτήρα που έχω ξέρω ότι μάλλον τα ίδια θα έκανα !

Ποιο είναι το μότο σου αυτή την περίοδο;

ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!! Στη ζωή και στη δουλειά ότι γίνεται να είναι με αγάπη. Αγάπη και ηρεμία.  Χρειάζομαι ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ κοντά μου .

Τι είναι αυτό που ονειρεύεται η Στέλλα, αλλά δεν το έχει πραγματοποιήσει ακόμα;

Να κάνω τη δική μου οικογένεια. Είναι το μόνο που αυτή τη στιγμή μου λείπει αληθινά.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους νέους μέσα από το OneNews.gr;

Να μην εξαπατώνται από ανθρώπους που τους τάσσουν γρήγορη και εύκολη καριέρα! Να θυμούνται ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που αληθινά νοιάζονται….Και η πραγματική ευτυχία είναι στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν και στις στιγμές που θα μοιραστούμε μαζί τους. Ακόμα  και τα όνειρά μας χρειαζόμαστε κάποιον να τα μοιραστούμε.

Σ΄ ευχαριστώ πολύ Στέλλα μου !!

 

Ακολουθήστε τη Στέλλα Στυλιανού

https://www.facebook.com/osrstellastylianou

https://www.youtube.com/user/osrStella