29 Μαρτίου, 2024

Στέλλα Μιζεράκη Instagram: Οι καλοκαιρινές πόζες με μικροσκοπικό μπικίνι

Στέλλα Μιζεράκη Instagram: Η πρώην παίκτρια του Power of Love ξέρει πώς να «γκρεμίζει» τα social media με τις αναρτήσεις της.

Η Στέλλα Μιζεράκη διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα και καλοσχηματισμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love, με προτέρημά της το ότι είναι δυναμική και ελάττωμά της ότι είναι πεισματάρα, όπως έχει δηλώσει η ίδια, έγινε γνωστή στο ευρύ ελληνικό τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Power of Love, του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ. Η Στέλλα Μιζεράκη, γεννημένη το 1995, είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης και έχει σπουδάσει Business Management ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ και τη μόδα, διαθέτοντας επιχείρηση με ρούχα. svg%3E

Είχε κερδίσει τον τίτλο της «Μις Ελλάς» στα ελληνικά καλλιστεία

Είναι ανυπόμονη, ό,τι θέλει το θέλει τώρα, όπως είχε δηλώσει η Μαρία Μπακοδήμου πριν την υποδεχτεί στο σπίτι του Power of Love και πιστεύει όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, πως ό,τι θέλουμε πρέπει να το διεκδικούμε. Από την άλλη, είναι ζηλιάρα, σύμφωνα με ό,τι ανέφερε στο βίντεο της παρουσίασης της, ενώ δεν κοιτάει την εμφάνιση σε έναν άντρα, ο οποίος για να την εντυπωσιάσει πρέπει να τη γοητεύσει με το μυαλό του και τον χαρακτήρα του.

Για να της αρέσει κάποιος πρέπει να τη διεκδικήσει πρώτα αυτός πολύ. Δεν κάνει το πρώτο βήμα εκείνη. Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Θέλει πρώτα να μιλήσει με τον άλλον, να τον καταλάβει και μετά να τον ερωτευτεί. Να αναφέρουμε πως το 2016 η Κρητικιά είχε κερδίσει τον τίτλο της «Μις Ελλάς» στα ελληνικά καλλιστεία που είχαν πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα ενώ είχε κάνει και μια guest εμφάνισή στη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», όπως δημοσίευσε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στα social media. svg%3E

Και να θυμίσουμε πως ήταν η νικήτρια στις γυναίκες με τους θαυμαστές της να συνεχίζουν να την υποστηρίζουν αν και δεν μένουν παραπονεμένοι, με την ίδια να δημοσιεύει εκρηκτικές φωτογραφίες στο Instagram καθώς ανεβάζει συχνά στον λογαριασμό της σέξι φωτογραφίες της και κάθε φορά ενθουσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους. Ειδικά, οι καλοκαιρινές της φωτογραφίες με μαγιό «τρελαίνουν» τους ακολούθους της στα social media.