28 Μαρτίου, 2024

Αλεξανδράκη Instagram: Η εντυπωσιακή πόζα πάνω σε άλογο

Αλεξανδράκη Instagram: Το γνωστό μοντέλο προσπάθησε να μιμηθεί μια πόζα της φίλης της, Ιωάννας Τούνη.

Μια φωτογραφία της πάνω σε άλογο ανέβασε στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη, θυμίζοντας μια ανάρτηση της influencer φίλης της και επιχειρηματία Ιωάννας Τούνη.

Ήταν πριν λίγο καιρό όταν η όμορφη Θεσσαλονικιά Ιωάννα είχε ανεβάσει στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με την ίδια να ποζάρει πάνω σε άλογο. Η σέξι πόζα της εκρηκτικής πρώην παίκτριας από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, μέσω του οποίου είχε συστηθεί και είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, είχε ενθουσιάσει τότε τους διαδικτυακούς της φίλους. svg%3E

Έτσι φαίνεται πως τώρα ήρθε η σειρά της Δήμητρας Αλεξανδράκη να ακολουθήσει και να ποζάρει και η ίδια με το μαγιό της πάνω σε άλογο. Το μοντέλο ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Ωστόσο, όπως παραδέχεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, δεν είναι τόσο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και αυτό σημαίνει πως δεν είναι καλύτερη από την Ιωάννα Τούνη.

«Μια παθιασμένη γυναίκα αξίζει το χάος. Εντάξει το παραδέχομαι δεν είναι καλύτερη από της Ιωάννας Τούνη αλλά τουλάχιστον προσπάθησα. Μην ψηφίσετε, παραδέχομαι έχασα… μέχρι το επόμενο challenge», έγραψε χαρακτηριστικά. Οι δύο τους είναι πολύ καλές φίλες και μάλιστα φέτος έκαναν διακοπές μαζί αναστατώνοντας τα ελληνικά νησιά και κυρίως τη Μύκονο με τις σέξι εμφανίσεις τους ενώ δεν έλειπαν και οι στιγμές που έκαναν πλάκα η μια στην άλλη. svg%3E

Και η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν κάνει άνω κάτω μόνο τα social media αλλά και τις παραλίες στο νησί των ανέμων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν πήγε στην Ψαρρού μαζί με το σκυλάκι της για να απολαύσει το μπάνιο της, αλλά εκείνο της ξέφυγε και άρχισε να πηγαίνει σε ξαπλώστρες αγνώστων. Και το γνωστό μοντέλο έτρεχε σε όλη την παραλία προκειμένου να το πιάσει!

Η πόζα της Ιωάννας Τούνη πάνω στο άλογο από τις καλοκαιρινές τις διακοπές:

svg%3E

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη πάνω στο άλογο από τις καλοκαιρινές τις διακοπές:

svg%3Epagenews