28 Φεβρουαρίου, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Τα αλλάζει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Μανώλης Καπνισάκης Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του – Νέοι ρόλοι για Δώρα Αυγέρη και Γιώργο Τσίπρα

Στέφανος Κασσελάκης: Τα αλλάζει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Μανώλης Καπνισάκης Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του – Νέοι ρόλοι για Δώρα Αυγέρη και Γιώργο Τσίπρα

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στο κόμμα

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξελίξεις υπήρξαν μετά τη χθεσινή εκλογική νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωτερικές διαδικασίες, καθώς μετά από απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης.

Νέοι ρόλοι για Δώρα Αυγέρη και Γιώργο Τσίπρα

Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Επίσης, για την εκλογική νίκη του γιου του μίλησε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Live News».

Γιατί Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκαν στη Βουλή και όχι στην Κουμουνδούρου; Όλο το παρασκήνιο πίσω από το τετ-α-τετ τους

Γιατί Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκαν στη Βουλή και όχι στην Κουμουνδούρου; Όλο το παρασκήνιο πίσω από το τετ-α-τετ τους.

«O πρώην πρωθυπουργός πιθανότατα να ήθελε να…»

Η Αμαλία Κάτζου, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κάποιοι ψήφισαν τιμωρητικά». Εξήγησε πως αρκετός ήταν ο κόσμος που θεώρησε ότι υπήρξαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα. Ένας από τους λόγους, λοιπόν, που η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε στη Βουλή ήταν και ότι ο πρώην πρωθυπουργός πιθανότατα να ήθελε να αποφύγει… δυσάρεστες συναντήσεις στην Κουμουνδούρου, στα γραφεία του κόμματος.

«Αυτό που ανέφερε ο Γιώργος Τσίπρας, ότι υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα και ήθελαν να φύγει από την προεδρία του κόμματος, δεν είναι τυχαίο. Κάποιοι το πλήρωσαν αυτό», επεσήμανε η Αμαλία Κάτζου. Όπως είπε, το αποτέλεσμα των εκλογών και η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, έδειξαν και το προς τα που θέλουν οι πολίτες να οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τη μετατροπή του σε μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Ο πολιτικός αναλυτής, Γιάννης Κωνσταντινίδης, έκανε λόγο και για την αντιδραστικότητα εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, προχώρησε σε παραλληλισμό της εκλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Δημοκρατία, με αυτή του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως ούτε ο νυν πρωθυπουργός προερχόταν από τον τότε σκληρό κομματικό πυρήνα της ΝΔ. Μιλώντας για την εικόνα στη συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη, ο ίδιος ανέφερε πως ήταν σαν ο μεγάλος και ο μικρός αδερφός, την ώρα που του έδινε συμβουλές.