28 Φεβρουαρίου, 2024

«Ο Tyler είναι ένα έξυπνο παιδί με εμπειρία στη ζωή» – Ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη μιλά για τον σύντροφό του

«Ο Tyler είναι ένα έξυπνο παιδί με εμπειρία στη ζωή» – Ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη μιλά για τον σύντροφό του

«Είναι ένα πάρα πολύ ώριμο άτομο. Παλαιότερα, σε πολύ δύσκολες συνθήκες τον είχε στηρίξει, ειδικά μέσω του covid»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο αδελφός του, Στέλιος Κασσελάκης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο, Ξενοφώντα Σκιντζή. Ενώ, στο νεκροταφείο βρέθηκε η μητέρα του, Λία, μία ημέρα μετά την εκλογική του νίκη

«Δεν το περίμενα και εγώ ο ίδιος. Αυθόρμητος, ρεαλιστικός, με ειλικρίνεια και ελπίδα για τον τόπο. Για εμάς και τους γονείς μου, όλα αυτά που γίνονται είναι ένα όνειρο», ήταν η πρώτη αντίδραση του αδελφού του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο Tyler είναι ένα έξυπνο παιδί με εμπειρία στη ζωή»

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον σύντροφο του αδελφού του: «Είναι ένα πάρα πολύ ώριμο άτομο. Παλαιότερα, σε πολύ δύσκολες συνθήκες τον είχε στηρίξει, ειδικά μέσω του covid. Ο Tyler είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί με εμπειρία στη ζωή. Θα πάνε μαζί κάποια στιγμή πίσω στην Αμερική να πακετάρουν τα ρούχα τους και θα επιστρέψουν. Το σπίτι τους είναι η Ελλάδα», ανέφερε ο Στέλιος Κασσελάκης.

«Είχε σε δύο ώρες 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές» – Η απάντηση του Γρηγόρη Πετράκου για την ανάρτηση προς τον Στέφανο Κασσελάκη που προκάλεσε σάλο

Μια ανάρτηση κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος, την οποία φαίνεται πως λίγο μετά διέγραψε, όπως ειπώθηκε το πρωί της Δευτέρας 25/9 στην εκπομπή «Πρωινό».

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής με νέα ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook διευκρίνισε πως δεν έσβησε το επίμαχο κείμενο που έγραψε για τον νέο πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά πως η ίδια η πλατφόρμα «την κατέβασε».

«Είχε σε δύο ώρες 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές»

«Πληροφορούμαι ότι σε πρωινή εκπομπή ειπώθηκε ότι έκανα μια ανάρτηση και μετά τη διέγραψα, επειδή είχε αρνητικές αντιδράσεις. Να πληροφορήσω ότι την ανάρτηση μου την κατέβασε δημοκρατικά η πλατφόρμα ενώ είχε σε δύο ώρες μόνο 4000 αντιδράσεις, όλες θετικές.

Αυτή δε, ήταν και η τελευταία φορά που έκανα αναφορά στο φυτευτό εκλεκτό της Αμερικανικής Δημοκρατικής παράταξης γιατί τα μέσα ενημέρωσής μας, μετά την αποστολή πλύσης εγκεφάλου για την Πλανδημία και την (εγ)κλιματική κρίση, τώρα έχουν αναλάβει την ολοήμερη προβολή του ώστε σαν επόμενος πρωθυπουργός να αποτελειώσει ότι θα έχει αφήσει όρθιος τούτος δω που έχουμε τώρα… Τα χαιρετίσματά μου στην αστυνομία σκέψης και έκφρασης» ξεκαθάρισε ο Γρηγόρης Πετράκος.