24 Απριλίου, 2024

Σταμάτης Γονίδης: «Βλέπω την κόρη μου στον υπέρηχο και μου μοιάζει» VIDEO

Μπαμπάς για τρίτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες ο Σταμάτης Γονίδης

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι ο χώρος του τραγουδιού πλήττεται αρκετά από τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

«Στο τέλος θα ξεχάσουμε να τραγουδάμε. Ειδικά ο δικός μας κλάδος πλήττεται ανηλεώς. Η μία πλευρά είναι τα πνευματικά δικαιώματα, τα οποία έχουμε πέντε χρόνια να τα πάρουμε και τώρα δεν δουλεύουμε. Δεν μιλώ μόνο για εμένα, υπάρχουν άλλοι που ζούνε από αυτό. Δεν ζητάμε πολλά πράγματα, μία παράταση ώρας μέχρι τις 2:00. Για τον κόσμο να διασκεδάσει και να ξεσκάσει» δήλωσε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στο μωράκι που περιμένει η σύζυγός του, Κατερίνα. «Είμαστε μαζί 18 χρόνια, αλλά παντρεμένοι θρησκευτικά 6 με 7 χρόνια. Το ωραιότερο δώρο είναι ένα κοριτσάκι που έρχεται. Είμαι σε μια ηλικία που νιώθω παράξενα γιατί έχω εγγόνια και κάνω παιδί. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου έτσι, ότι θα απολαύσω τις χαρές της ζωής. Νομίζω ότι ποτέ δεν υπήρξα πιο ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί. Βλέπω την κόρη μου στον υπέρηχο και νομίζω ότι μου μοιάζει» υπογράμμισε συγκινημένος ο Σταμάτης Γονίδης.