1 Μαΐου, 2024

Σούρουρο με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Kάπου αυτή τη στιγμή ο Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος! Το να είσαι ομοφυλόφιλη αλλά να στηρίζεις ομοφοβικό Μπέο για τα μπικικίνια…» – Η φωτογραφία που “δίχασε”

«Η εντιμότητα είναι επιλογή και η Πρωτοψάλτη την απέρριψε»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέο σούρουρο έχει προκληθεί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη καθώς μετά την απόφαση που πήρε να διαγράψει τη λέξη “χοντρή” από το τραγούδι “Άδωνις, σάλος έχει ξεσπάσει με την φωτογραφία που ανέβασε αγκαλιά με τον Αχιλλέα Μπέο.

Σάλος στο twitter με την φωτογραφία του Αχιλλέα Μπέου δίπλα στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 14/12, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρου Βόλου και πραγματοποίησε μία αξέχαστη συναυλία για τους κατοίκους της πόλης, λίγο πριν φτάσουν τα Χριστούγεννα. Μετά το τέλος αυτής, όμως, η ίδια φωτογραφήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο και αυτό ήταν που δυσαρέστησε τον κόσμο, με τα σχόλια να κρύβουν οργή και θυμό.

«Kάπου αυτή τη στιγμή ο Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος! Δεν υποστηρίζει τη λέξη “χοντρός” και ποζάρει με τον Μπέο»

Τα σχόλια της Μπέττυ Μαγγίρα για την φωτογραφρία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο

«Καμιά φορά η εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Όταν είδα χθες τη φωτογραφία λίγο είπα “ωπ τι έγινε εδώ;”. Γιατί είναι μια καλλιτέχνιδα που την αγαπάμε πολύ, όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαίες στιγμές και όλο αυτό που πρεσβεύει μας αρέσει γενικότερα. Μετά και την τελευταία της κίνηση με την αφαίρεση της λέξης γιατί ήθελε να είναι σωστή απέναντι σε όλα πράγματα, όταν τη βλέπεις να φωτογραφίζεται με τον κ. Μπέο λες “εδώ κάτι δεν μου κολλάει”», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα για το γεγονός με τη σειρά της.

 

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για τη φωτογραφλια της άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο

«Για να κάνω βέβαια τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα τη συγκεκριμένη εκδήλωση η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να την έκλεισε πολύ πριν βγει στις εκλογές ο κύριος Μπέος και κάνει εκείνες τις δηλώσεις και πει την περίφημη ατάκα. Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος», κατέληξε στον αέρα του I Love ΣουΚου το πρωί της Κυριακής 17/12.