4 Μαΐου, 2024

Σοφία Καρβέλα σε Άννα Βίσση: «Μ@λ@κ@ είναι δύσκολη η δουλειά σου» (video)

Το βίντεο με την κόρη να τραγουδά στην μαμά

Στην Ελλάδα επέλεξε να περάσει τις φετινές γιορτές η Σοφία Καρβέλα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά της.

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και την Άννας Βίσση από την πρώτη μέρα που έφτασε στην Αθήνα, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, από την καθημερινότητά της εδώ.

Η Άννα Βίσση, ιδιαίτερα χαρούμενη που η κόρη της και τα εγγόνια της βρίσκονται στην Ελλάδα, το βράδυ της Κυριακής 31/12 μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Tik Tok με την κόρη της να ερμηνεύει ένα κομμάτι της.

@annavissiofficial

Αντε και καλή χρονιά …. Στα Πάνω σας ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

♬ original sound – annavissiofficial

Η Σοφία Καρβέλα εμφανίζεται στην κάμερα να τραγουδά την επιτυχία «Ψυχεδέλεια», με τη μητέρα της να την παροτρύνει να βάλει περισσότερο… πάθος.

Στο τέλος του βίντεο, η Σοφία Καρβέλα ακούγεται να της λέει: «Μαλ@@κα είναι δύσκολη η δουλειά σου, είμαι χάλια»

«Με μισεί τελευταία! Του είπα αν θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε…» – Σπαρακτική εξομολόγηση Σοφίας Καρβέλα για τη δύσκολη σχέση με τον γιο της, Νίκο (photo)

Σε μία σπαρακτική εξομολόγηση προχώρησε η Σοφία Καρβέλα για τη δύσκολη σχέση με τον γιο της, Νίκο. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της, Νίκο, και μίλησε για τη δύσκολη φάση της εφηβείας την οποία περνά, που δεν αφήνει ανεπηρέαστη και εκείνη.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ποια ήταν η αντίδρασή του όταν του είπε πως μια μέρα θα την χάσει και δεν θα είναι πια στη ζωή του.

«Με μισεί τελευταία! Του είπα αν θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε…»

«O Νίκος, ο οποίος περνά εφηβεία από την ηλικία των 10 ετών, με μισεί τελευταία. Του είπα ότι θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε “Είμαι κουλ” και με αγκάλιασε», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Σπαρακτική εξομολόγηση Σοφίας Καρβέλα για τη δύσκολη σχέση με τον γιο της, Νίκο