27 Ιουλίου, 2024

Σφίγγει ο κλοιός στην Αράχωβα: Το Ανθρωποκτονιών στην έρευνα για την υπόθεση του Όλιβερ – Θα γίνει εκταφή του σκύλου

Θα μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για ενδελεχή εξέταση

Σφίγγει ο κλοιός για την κτηνωδία που σημειώθηκε στην Αράχωβα. Το Ανθρωποκτονιών μπαίνει στην έρευνα για την υπόθεση του Όλιβερ, ενώ αναμένεται να γίνει εκταφή του σκύλου.

Στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολείται με ανθρωποκτονίες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, έχει ζητηθεί από την Αστυνομία, να βρεθεί το σημείο ταφής του σκύλου, ώστε να υπάρξει μεταφορά του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να γίνει ενδελεχής εξέτασή του και να υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση στο τι έχει συμβεί στο ζώο.

Η παρουσία κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών έγκειται στο γεγονός ότι το στάδιο των ερευνών βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται μαρτυρίες που κρίνονται αξιόπιστες για την ταυτότητα του δράστη.

Είναι πολύ πιθανό ο βασανιστής του Όλιβερ να βρίσκεται ακόμα στην Αράχωβα και για αυτόν τον λόγο, στην υπόθεση συμμετέχουν έμπειροι στο έγκλημα αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών με τη συνδρομή των οποίων εκφράζεται η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα φτάσουν στον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Καταγγελία σεισμός: Ξηλώθηκαν κάμερες δίπλα από το σπίτι που βασαvίστηκε θαvάσιμα το χάσκι στην Αράχωβα

Σoκ έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχτηκε κατά του χάσκι στην Αράχωβα, με τις Αρχές να χτενίζουν την περιοχή για στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον δράστη ή τους δράστες.

Ήδη η αρμόδια αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών αρχών για την προστασία των ζώων, παρενέβη, διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας.

Στόχος της παρέμβασης είναι ο εντοπισμός του δράστη και η παραπομπή του στην Εισαγγελία Λειβαδιάς, όπου υπάγεται η Αράχωβα, ενώ ζητήθηκε άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις από την αντεισαγγελέα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως το χάσκι πιθανότατα γνώριζε τον δράστη ή τους δράστες αυτής της αποτρόπαιας πράξης, για αυτό και ακολούθησε.

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις που αναφέρει το Mega, ενδεχομένως να καταστράφηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε μαγαζί που γειτνίαζε με το σπίτι του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, καθώς μέσα σε 1-2 βράδια ξηλώθηκαν οι κάμερες.

«Η ομερτά που επικρατεί είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσά τους και σφυρίζουν αδιάφορα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα», δήλωσε στο Mega η Μαρία Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων, κάνοντας λόγο για συγκάλυψη.

Σημειώνεται πως ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα τιμωρείται με ποινή 10 ετών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Reduce bounce rates