28 Φεβρουαρίου, 2024

Με θέλουν όλοι, δεν ξέρω σε ποιο κανάλι θα πάω

«Θα κάνω κάτι με τον καινούργιο χρόνο»

Ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μιλώντας για τις εμφανίσεις του αλλά και τα όσα ακούστηκαν για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από το Open. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν ήταν και ο πιο…μετριόφρων, δηλώνοντας πως τον θέλουν όλοι και δεν ξέρει σε ποιο κανάλι να πάει.

«Είναι στάσιμα τα πράγματα. Θα μιλήσουμε με τον Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο έχω ραντεβού. Τα συζητάμε όλα πολύ φιλικά», απάντησε ο Τριαντάφυλλος. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμά του κατά του Βασάλου.

Για την εκπομπή που θα παρουσίαζε τα Σαββατοκύριακα μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη και την Φελίσια Τσαλαπάτη: «Κάτι είχε ειπωθεί αλλά δεν γίνεται, είναι λίγο δύσκολο το ωράριό μου. Εμένα με θέλουν όλοι, δεν ξέρω σε ποιο κανάλι θα πάω», απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

«Ψωνάρα μεγάλη», σχολίασε με χιούμορ ο Τριαντάφυλλος.

Και κατέληξε: «Θα κάνω κάτι με τον καινούργιο χρόνο. Φέτος κερδίσαμε τη μάχη με την εκπομπή το καλοκαίρι. Ας περάσει το 2023 και μετά από το 2024 πάμε παρακάτω», είπε ο τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή του Star.

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: «Έγραφαν ότι τσακωθήκαμε και έλειπα για…» (Video)

Την οργή του εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα της εκπομπής για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει τσακωθεί με τις δύο παρουσιάστρες και για τον λόγο αυτό να απουσιάζει. Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή μια συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

«Πάρα πολύ ωραία τα λέει και έξω από τα δόντια η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Νομίζω ότι δεν πρέπει να πιανόμαστε με ό,τι έχει να κάνει με την υγεία. Είναι πάρα πολύ σκληρό», σχολίασε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει από πίσω μία οικογένεια. Είναι θέμα ηθικής», τόνισε από την πλευρά της η Φελίσια Τσαλαπάτη.

O Τριαντάφυλλος από την πλευρά του θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την απουσία του από την εκπομπή το πρωινό της Τετάρτης και όσα γράφτηκαν για αυτό.

«Όταν ένα πρόσωπο είναι δημόσιο και αγαπητό, κάποιοι ζηλεύουν, κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Εγώ εχθές έλειψα και μου έκαναν πόσα tag ότι «ο Τριαντάφυλλος τσακώθηκε με τη Μαριάντα», «με τη Φελίσια τι έγινε τελικά». Ρε παιδιά, δεν μπορούσα να είμαι εδώ, γιατί έλειπα για το τραγούδι. Τους εξηγούσα ότι λείπω για αυτόν τον λόγο και θα είμαι την επόμενη ημέρα», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Τριαντάφυλλος κλείνοντας το θέμα.