27 Ιουλίου, 2024

Ελένη Καρακάση: Το απίστευτο ατύχημα που μεταφράστηκε σε απόπειρα αυτοκτονίας

Στις φήμες που είχαν αναπαραχθεί ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αναφέρθηκε η ηθοποιός Ελένη Καρακάση.

Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (07/12) η Ελένη Καρακάση και μεταξύ άλλων μοιράστηκε για πρώτη φορά ένα περιστατικό με ένα ατύχημα που είχε για το οποίο γράφτηκε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Όλα ξεκίνησαν, όπως περιέγραψε η ηθοποιός, όταν ένα πρωινό στην προσπάθειά της να φύγει από το σπίτι της για να πάει στο θέατρο είδε ότι είχε χαλάσει η κλειδαριά της εισόδου με αποτέλεσμα ούτε να μπορούν να μπουν ούτε και να βγουν, με την ίδια να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να καλέσει τον κλειδαρά, ο οποίος θα αργούσε.

“Εγώ ήμουν πολύ κουρασμένη, το μυαλό μου είχε φυράνει, παίρνω τηλέφωνο τον κλειδαρά και εκείνος θα αργούσε. Είχα πάθει τέτοια υστερία που δεν σκέφτηκα να ανέβω στο σπίτι μου, να ετοιμαστώ και να τους πω ότι θα φτάσω κάποια στιγμή και να με περιμένουν. Και παίρνω την απόφαση να κρεμαστώ από το παράθυρο, το οποίο δεν ήταν ψηλό, κρεμάστηκα αλλά δεν υπολόγισα ότι πίσω μου είναι η σκάλα που βγαίνει στο λεβητοστάσιο και είχε και μια σειρά τούβλα, σκουντουφλάω και σκίζω το κεφάλι μου στον σωλήνα του φυσικού αερίου“, είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση, σοκάροντας τους δύο παρουσιαστές Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

Η ίδια είπε στη συνέχεια πως από το χτύπημα άνοιξε το κεφάλι της και χρειάστηκε να κάνει επτά ράμματα, ενώ το συγκεκριμένο περιστατικό άρχισε να κυκλοφορεί στους κύκλους των ηθοποιών ως ότι η Ελένη Καρακάση έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι πήδηξε από το μπαλκόνι επειδή την είχε κλειδώσει ο άντρας της.

 

Reduce bounce rates