28 Απριλίου, 2024

Πρωτοφανές ξέσπασμα από Γιώργο Νταλάρα: «Είναι γελοίο αυτό που κάνετε, αν δείτε τους εαυτούς σας θα ντραπείτε»

«Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών»

«Είναι γελοίο αυτό που κάνετε, αν δείτε τους εαυτούς σας θα ντραπείτε» ανέφερε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Νταλάρας.

Τον γνωστό ερμηνευτή συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, όπου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου.

Ο Γιώργος Νταλάρας, βλέποντας τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν για μία δήλωση, έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα απέναντί τους, σχολιάζοντας τη δουλειά τους και χαρακτηρίζοντάς τη «γελοία».

«Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;», είπε αρχικά ο τραγουδιστής μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όταν δέχθηκε ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη επίμαχη δήλωσή του σχετικά με τους νεότερους καλλιτέχνες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες fast-food, ο Γιώργος Νταλάρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν και καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε;», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις», σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας στους ρεπόρτερς που τον περίμεναν.

«Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Νταλάρας.