24 Απριλίου, 2024

Πρώτη φορά ομοφυλοφιλικό

Ένα μεσημέρι ξεκίνησα για μια ερημική παραλία που είχα ανακαλύψει. Όταν έφτασα, σε ολόκληρη την παραλία ήταν μόνο δυο ζευγάρια και μερικοί τύποι ξέμπαρκοι και φυσικά ήταν όλοι γυμνοί. Περπάτησα αρκετά και διάλεξα ένα καλό σημείο. Στα δέκα μέτρα περίπου, καθόταν γυμνός ένας άντρας γύρο στα 65. Έστρωσα την πετσέτα μου, έμεινα γυμνός κι ενώ έβλεπα πως με κοιτούσε φόρεσα ένα στρινγκ μαγιό και άρχισα να βάζω λάδι παντού, περισσότερο στο κωλαράκι μου και ξάπλωσα μπρούμυτα.
Ο τύπος με κοιτούσε αρκετή ώρα, μέχρι που σηκώθηκε επίτηδες και ήρθε να τον ρωτήσει τι ώρα είναι. Συστήθηκα όπως και εγώ και μου έπιασε την κουβέντα. Όλη την ώρα δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω μου. Με ρώτησε αν ήθελα να περπατούσαμε λίγο και του είπα ναι. Πέρασα μπροστά να δει το κωλαράκι μου. Περπατούσαμε πίσω από μερικούς θάμνους και μου είπε πως έχω πολύ ωραίο κώλο και πως με το στρινγκ ήταν σα γυναικείος. Τον έλεγαν Γιώργο και όπως μου είπε είχε εμπειρίες με άνδρα, αλλά του άρεσα πολύ εγώ με το σώμα μου, τα χείλη μου και φυσικά τον υπέροχο κωλο μου. Μου άρεσε που με φλέρταρε και με αντιμετώπιζε σαν γυναικά. Με καύλωνε. Κάναμε μια βόλτα και του είπα οτι πρέπει να φύγω, αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Την επόμενη με κάλεσε και κλείσαμε ραντεβού για καφέ.

– Μωρό μου, θες να πάμε σπίτι;
Χωρίς να σκεφτώ, έγνεψα καταφατικά το κεφάλι. Πήγαμε σπίτι χωρίς να μιλάμε. Στο σπίτι ζήτησα να κάνω ένα μπάνιο όπως κι αυτός βέβαια. Λίγα λόγια, αλλά ερωτισμός παντού. Αισθανόμουν γυναίκα. Φόρεσα ένα στριγκακι λευκό δαντελωτό και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Είχε βάλει μουσική κι έπαιζε κάτι καυλωτικά sounds. Ήρθε στο κρεβάτι και κοιταζόμασταν. Τον παίρνω αγκαλιά κι αρχίζουμε ένα τρελό γλωσσόφιλο. Με χάιδευε παντού, κώλο, βυζάκια, εγώ του έπιανα τον πούτσο και του τον έπαιζα. Σκύβω και τον παίρνω γλυκά στο στόμα. Ένα ατελείωτο γλείψιμο παντού. Έγλειφα τέλεια. Νιώθω το δάχτυλο του στον κώλο μου να μπαίνει σιγά και απαλά. Δεν αντιστάθηκα καθόλου. Αισθανόμουν σαν γυναίκα, βγάζοντας μικρά βογγητά και να του λέω…

– γλύκα μου, μη σταματάς!

Είχε ωραίο καυλί, μικρούτσικο αλλά ωραίο. Χωρούσε όλο στο στόμα μου.  Το έγλειφα συνέχεια όπως και τα αρχίδια του. Σιγά-σιγά με φέρνει στα 4 και αρχίζει νε μου γαμάει το κωλαράκι μου με τη γλώσσα. Εκεί παραδόθηκα. Του στήθηκα και περίμενα να μπει μέσα μου. Μπήκε σιγά-σιγά, κρατώντας από τη μέση και φιλώντας την πλάτη. Αισθάνθηκα τέλεια! Τον είχα μέσα μου, με τρέλαινε που μου ψιθύριζε στο αυτί, ρωτώντας αν μου αρέσει.

– Δεν κατάλαβες ότι τώρα είμαι δικιά σου;

Αυτό ήταν! Με γαμούσε, με είχε πίπα κώλο. Ο Γιώργος πρώτα με γάμησε εγκεφαλικά και μετά μπήκε μέσα μου. Φρόντιζα πάντα, όταν ήμασταν μαζί, να φοράω γυναικεία εσώρουχα. Αυτό τον τρέλαινε, αλλά κι εμένα με απογείωνε. Ήταν ευγενικός γλυκός αλλά μεγαλούτσικος σχετικά, καθώς το καυλί του δεν σηκώθηκε μετά τις δυο φορές που με τελείωσε.

Όμως μετά το ποτό το βράδυ της Παρασκευής, συνέβη ακριβώς το ίδιο όπως και πριν 10 μέρες. Ο Γιώργος ήθελε να του πάρω πίπα και πήγαμε απόμερα στα σκοτάδια με το αυτοκίνητο του. Τον πέταξε έξω και εγώ άρχισα να του κάνω πίπα. Τον φιλούσα με πάθος τον έπαιρνα στο στόμα μου τον χτυπούσα στις ρόγες μου, στα μάγουλα μου, και τον άκουγα να βογκάει σαν τρελός. Του φιλούσα πεταχτά τα αρχίδια του, παίζοντας του το καυλί. Κάποιος νεότερος θα είχε ήδη τελειώσει αλλά ο Γιώργος δεν μπορούσε. Τον πιπωνα κοντά 40 λεπτά όταν δεν άντεξα και του είπα:
_ Έλα Γιώργο κουράστηκα μωρό μου, πάρε χάπι να σου σηκώνεται καλά να απολαμβάνω και εγώ. Είναι κουραστικό, έλα χύσε χύσε.
Ο Γιώργος ενοχλήθηκε αλλά καταλάβαινε και ο ίδιος πως κάτι δεν πήγαινε καλά.
_Έλα πιπωνε με κοντεύω έλα , τον άκουσα να μου λέει. Έχυσε πάνω στο χέρι μου αλλά άπλα του βγήκαν. Δεν μου τα πέταξε όπως θα τα πετούσε κάποιος άλλος. Απλά του βγήκαν. Εγώ ειχα σπαστεί. Δεν είπαμε τίποτε έως να φτάσω στο σπίτι και να κατέβω από το αυτοκίνητο. Απλά καληνύχτα.

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!