19 Απριλίου, 2024

Στοματικό με τον κολλητό του πεθερού της φίλης μου

Με λένε Νικολέτα, αλλά οι φίλες με φωνάζουν Νίκη. Είμαι προϊσταμένη σε κεντρικό νοσοκομείο. Η δουλειά μου είναι δύσκολη πολύ δε περισσότερο τώρα με τον κορωνοιό. Εχω δυο στενές φίλες και μια .ακόμη. Την Ελένη που μένει ακριβώς απέναντι από εμένα στην πολυκατοικία μου στο Πανόραμα. Βλεπόμαστε καθημερινά πίνουμε καφέ σπίτι, λέμε πολλά κουτσομπολιά, ενώ πολλές φορές βγαίνουμε και στην αγορά μαζί για να δούμε βιτρίνες. Αφού με εμπιστεύτηκε γνωρίζοντας με καλά, η Ελένη μου είπε πως βλέπετε με τον πεθερό της, καθώς ο ανδρας της ως έμπορος λείπει συχνά. Προσωπικά αφού δεν την ενοχλούσε αυτή, δεν ενοχλούσε και εμένα. Ο πεθερός της είχε έναν στενο φίλο, ο οποίος μας είχε δει μια φορά μαζί και είχε τρελαθεί μαζί μου. Αρχισε να με πολιορκεί με κάθε τρόπο, και ζητούσε συνεχές από την Ελένη να βγαίνουμε ολοι μαζί για καφέ και φαγητό. Συμπαθητικός κύριος, ευγενικός, αλλά εγώ δεν ηθελα να μπλέξω σε μια σχέση εκτος γάμου. Τον ανδρα μου τον είχα απατήσει, δυο φορές με γιατρούς στο νοσοκομείο. Ο Γιώργος ( έτσι τον έλεγαν) πάρα την άρνηση μου δεν σταμάτησε να με πολιορκεί. Αυτό ως γυναίκα μου αρεσε, αλλά εως εκεί. Όπως είπα βγήκαμε κάποιες φορες για φαγητό και καφέ, ολοι μαζί. Ένα πρωί καθώς ο ανδρας της Ελένης έλειπε εκτός για δουλειά και θα απουσίαζε δυο ήμερες, βρήκε την ευκαιρία να μπάσει τον πεθερό της σπίτι της. Μαζί του ήταν και ο Γιώργος. Προφανώς όλα θα είχαν γίνει σε συνεννόηση για να με καλέσουν και εμένα. Όπως και εγινε.

Η Ελένη με φώναξε ξαφνικά, λέγοντας μου πως ήταν σπίτι της ο πεθερός της και ο κολλητός του που με πολιορκούσε σαν τρελός. Πήγα σπίτι της και εκείνη την ώρα η Ελένη σέρβιρε τον καφέ στον πεθερό της, λέγοντας στον φίλο του , τι καφέ θέλεις Γιώργο;
Τότε είπα εγώ:
“-Άσε θα του κάνω εγώ καφέ.”
Του τον σέρβιρα και έκατσα δίπλα του.
Ο πεθερός της Ελένης είπε:
_Έτσι, η κάθε μια να κάνει καφέ στον δικό της.”
Γελάσαμε όλοι και μιλούσαμε γενικά. Είχε πάει 10 η ώρα όταν η Ελένη είπε στον πεθερό της.”Πάμε εμείς”. Σηκώθηκε και πήγαν κρεβατοκάμαρα. Ο πεθερός της γύρισε κοίταξε τον Γιώργο και του είπε: “Πείτε τα εσείς”
Συνεχίσαμε να μιλάμε, αλλά το σαλόνι έβλεπε κρεβατοκάμαρα, όποτε του είπα: “Γιώργο ενοχλούμε εδώ, πάμε κάπου αλλού”.
_Ναι Νίκη πάμε μέσα έχει άλλο δωμάτιο
_Να σου φέρω τον καφέ;
_Οχι , εντάξει
Μπήκαμε στο δωμάτιο και ο Γιώργος με τράβηξε πάνω του.
_Σε θέλω Νίκη σαν τρελός, σε θέλω.
_Σιγά Γιώργο σιγά, δεν είμαι έτοιμη δεν αποφάσισα κάτι, σιγά.
Ο Γιώργος δεν με άφηνε. Με αγκάλιαζε με χάιδευε τον πισινό με φιλούσε στον λαιμό στα μάγουλα στα χείλη.
_Σε θέλω Νίκη σε θέλω σε θέλω.
Εγώ δεν αντιδρούσα, αλλά η αλήθεια είναι πως το απολάμβανα
_Μόλις σε είπε η Ελένη πως είμαι εδώ έτρεξες μουναρε. Για ποιον ήρθες πες μου
______
_Λέγε για ποιόν;
_Για σένα Γιώργο ήρθα.
_ Έτρεξες μόλις σε είπε πως είμαι εδώ;
_Ναι Γιώργο έτρεξα
_Για μένα ήρθες καριόλα γυναίκα;
_Για σένα Γιώργο. Για σένα
_Καύλωσες και ήρθες;
_Ναι καύλωσα Γιώργο.
_Δες πως μου τον έκανες μου είπε και τον ξέβγαλε από το παντελόνι του. Το καυλί του ήταν καλύτερο από του συζύγου και όρθιο, στητό.
_Πιαστο και πίπωσε με Νίκη.
Γονάτισα μπροστά του και άρχισα να τον πιπώνω. Του φιλούσα τον πούτσο, τα αρχίδια τα πόδια του, ενώ το χέρι μου χάιδευε το στήθος του. Είχε τρελαθεί ούρλιαζε.
_Θέλω να σε γαμήσω Νίκη” μου είπε.”Σε θέλω τώρα εδώ..
_Όχι Γιώργο όχι, δεν αισθάνομαι άνετα, έλα χύσε με στα βυζιά και με μια κίνηση έβγαλα το μπλουζάκι μου και έμεινα με το δαντελωτό λευκό σουτιέν μου.
_Πω πω καυλιάρα τι σουτιέν είναι αυτό; Τι βυζαρες είναι αυτές, αχ τις θέλω..
Με σήκωσε και άρχισε να με δαγκαει τα βυζιά, να φιλάει τις ρόγες να χώνει τα μούτρα του εκεί μέσα, ενώ εγώ του έπαιζα την πούτσα που ήταν σαν κάγκελο. Σε λιγότερο από ένα λεπτό τον ένιωσα να τα πετάει στην κοιλιά μου και στην φούστα μου πουν είχα βγάλει. Έπεσε πάνω μου, κρατήθηκα για να μην χάσω την ισσοροπια μου. Ο πούτσος του παρά το ότι είχε χύσει δεν έπεφτε. Ηθελε να συνεχίσει να μπει μέσα μου να με γαμήσει, να με σκίσει, αλλά δεν ήμουν από αυτές που έπεφταν με την μια. Τραβηχτηκα απότομα, λήγοντας του:

-Φτάνει Γιώργο, δεν θέλω.

-Εντάξει δεν σε πιέζω Νίκη, αλλά μου αρέσεις πολύ, σε σκέφτομαι συνεχώς, σε θέλω.

_Σεβαστό αλλά φτάνει για τώρα. Θα είμαστε σε επαφή. Πρέπει να πάω σπίτι μου, έχω να μαγειρέψω πέρασε η ωρα

_Και εγώ Νίκη θα φύγω.

_Φόρεσα την μπλούζα μου, τον χαιρέτησα και βγήκα από το σπίτι της Ελένης. Κατέβηκα στον κάτω όροφο, μπήκα στο σπίτι μου και πήγα αμέσως στο ντουζ. Ήμουν καυλωμένη, αλλά δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να κάτσω να με γαμήσει ο Γιώργος. Το τι θα έκανα θα το αποφάσιζα μόνη μετά από κάποιες μέρες.