4 Μαΐου, 2024

Πως θα καταλάβεις αν μια γυναίκα έκανε έρωτα το προηγούμενο βράδυ – Τα 5 σημάδια που κάνουν “μπαμ”

Πως θα καταλάβεις αν μια γυναίκα έκανε έρωτα το προηγούμενο βράδυ – Τα 5 σημάδια που κάνουν “μπαμ”

NIKOS AKIRIDIS
NIKOS AKIRIDIS

Τα σημάδια που το μαρτυρούν!

Οι άνδρες έχουν την τάση να “καρφώνονται” πιο εύκολα, ειδικά προς γνωστούς και φίλους τους, όταν περνούν καλά στην ερωτική τους ζωή, ενώ από την άλλη η μέση γυναίκα αποτελεί ένα πιο… μυστήριο πλάσμα.

Δε θα δείξει πάρα πολύ εύκολα στον περίγυρό της το τι κάνει ή έκανε το προηγούμενο βράδυ στην ιδιωτική της ζωή.

Πως θα καταλάβεις λοιπόν αν το προηγούμενο βράδυ μία γυναίκα για την οποία ενδιαφέρεσαι έχει κάνει σεξ;

Υπάρχουν κάποια σημάδια που το μαρτυρούν και σας τα παρουσιάζουμε:

Είναι πιο ελκυστική

Όσο πιο πολύ σεξ κάνει τόσο πιο πολλές φερομόνες εκκρίνει τα σώμα της. Οι φερομόνες την κάνουν πιο ελκυστική στο αντίθετο φύλο. Σύμφωνα με έρευνες, οι όσο περισσότερες φερομόνες εκκρίνει μία γυναίκα τόσο πιο ποθητή είναι για τους άνδρες. Και φερομόνες εκκρίνει όταν κάνει σεξ.

σεξ-σημαδια

Είναι χαρούμενη

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Κολοράντο, η σεξουαλική δραστηριότητα ενισχύει την αυτοεκτίμηση και φέρνει τη χαρά. Η έρευνα που διενεργήθηκε σε 55.000 ανθρώπους, έδειξε ότι το 55% των ανθρώπων που κάνουν sεx 2 με 3 φορές την εβδομάδα δηλώνουν χαρούμενη σε αντίθεση με όσους κάνουν… αποχή για ένα μήνα.

Φαίνεται ομορφότερη

Κατά την διάρκεια της σεξουαλική δραστηριότητας, το σώμα αλλάζει. Οι δύο σημαντικότερες αλλαγές έχουν να κάνουν με την εκγύμναση των μυών και την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Επί της ουσίας η υγεία της είναι καλύτερη και παράλληλα το σώμα της έχει περισσότερα οιστρογόνα, κάτι που την κάνει ποθητή.

Κοιμήθηκε… τέλεια

Όσες γυναίκες έχουν οργασμό, εκκρίνουν 30% περισσότερο προλακτίνη, μία ορμόνη που βοηθάει στον ύπνο.

Είναι πιο αγαπησιάρα

Κατά την διάρκεια του σεξ οι γυναίκες εκκρίνουν οξυτοκίνη, μία ορμόνη που αυξάνει την επιθυμία στις γυναίκες να «δεθούν» με έναν άλλο άνθρωπο.