24 Ιουνίου, 2024

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου

Την τελευταία της πνοή άφησε η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου η οποία νοσηλεύτηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η τραγουδίστρια και φίλη της, Ελένη Δήμου, με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Σημειώνεται πως η αγαπημένη τραγουδίστρια έπεσε από τη σκάλα και τραυματίστηκε σοβαρά σε καφετέρια.

Έκτοτε νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να μην δίνουν ελπίδες στους συγγενείς της.

 

Πώς έγινε το μοιραίο ατύχημα

Η Λιζέτα Νικολάου έπεσε στις σκάλες καφετέριας με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Ένας υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της.

Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Με τη σειρά της, ενημέρωσε το γιο της, ο οποίος ενημέρωσε τον πατέρα του και πρώην σύζυγό της Λιζέτας Νικολάου, Γιώργο Λιάνη.

Η Λιζέτα Νικολάου είχε μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορούσε να γίνει χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα.

Ποια ήταν η Λιζέτα Νικολάου

Η Λιζέτα Νικολάου είχε χαράξει τη δική της μεγάλη πορεία στο ελληνικό τραγούδι και ήταν μια από της ερμηνεύτριες του νέου κύματος.

Είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος κ.α.

 

 

 

 

Reduce bounce rates