19 Μαΐου, 2024

Πάνος Πατέλλης :  H άποψη η γνώμη και τα θετικά μηνύματα του για τον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας -Ρωσίας

Πάνος Πατέλλης

Πάνος Πατέλλης :  H άποψη η γνώμη και τα θετικά μηνύματα του

για τον πόλεμο

μεταξύ Ουκρανίας -Ρωσίας

elias
Ηλιας Ταμπουραντζης

Ο Πάνος Πατέλλης είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και καλλιτέχνης μία ευαίσθητη ψυχή που μιλάει με θάρρος και αλήθεια για όλους και για όλα..

άνθρωπος και καλλιτέχνης ο οποίος τολμάει να πάρει θέση για το πιο πολυσυζητημένο γεγονός που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή στον πλανήτη και αυτό είναι όπως όλοι μάς γνωρίζουμε δυστυχώς ο πόλεμος μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας.

Μετά από την επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο μας κατέθεσε αποκλειστικά και μας μίλησε προσωπικά εδώ στο OneNews.gr για το πως βλέπει τα πράγματα από την πλευρά του.

Πάνος Πατέλλης
Πάνος Πατέλλης

Επί του θέματος και επί της ουσίας μάς είπε ότι στεναχωριέται πάρα πολύ ο ίδιος με αυτό το γεγονός και ότι είναι πραγματικά μεγάλο κρίμα να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και να υπάρχει ακόμα ο πόλεμος εν έτη 2022 κάπου στον κόσμο..

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε και να υπογραμμίσουμε ότι όπως μάς είπε ο Πάνος δεν θέλει να παρεξηγηθεί από κανέναν γιατί ο ίδιος δεν τάσσεται υπέρ καμίας χώρας από τις δύο ούτε δίνει δίκαιο η άδικο σωστό η λάθος γενικά κρατάει ουδέτερη στάση και χαρακτήρα και πως απλά είναι μια συνέντευξη και δεν επιλέγει να καταχθεί συγκεκριμένα κάπου.

  • Το “πρόσωπο του πολέμου” και την “γλώσσα του” δυστυχώς το βλέπουν το νιώθουν το βιώνουν και την καταλαβαίνουν μας λέει όλοι οι άνθρωποι ανεξερέτως ηλικίας και εθνικότητας είναι τόσο σκληρά όλα αυτά που δεν αξίζουν σε κανέναν ούτε ακόμα και στο χειρότερο εχθρό μας αναφέρει ξεκάθαρα..
  • Η ιστορία έχει δείξει στο παρελθόν και επαναλαμβάνεται και σήμερα και το ηθικό αυτό δίδαγμα είναι πώς ένα τέτοιο κακό βίαιο θέμα και γεγονός γίνεται καθαρά και μόνο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών , οικονομικών συμφερόντων, εδαφικών κατακτήσεων και μεγάλων πολιτικών σχεδίων και παιχνιδιών.

Ο Πάνος ελπίζει να σταματήσει σύντομα αυτός ο πόλεμος να μην υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι και καταστροφές και να μην αποτελέσει να γίνει στη συνέχεια η μεγάλη αφορμή για την έναρξη ενός Γ’ παγκοσμίου πολέμου με συμμετοχή διάφορων ακόμα κρατών αλλά και του δικού μας κράτους της Ελλάδος.

Πάνος Πατέλλης

 

Τέλος ο ίδιος ζητάει από τον κόσμο η σκέψη όλων να είναι στο πλευρό των ανθρώπων, των οικογενειών ειδικά με μικρά παιδάκια γιατί είναι τα μόνα που δεν φτένε και δεν αξίζουν να περνάνε όλα αυτά που πλήττονται και που έχουν τεράστια ανάγκη από φαγητό, νερό, ζεστά και καθαρά ρούχα όπως επίσης από μια στέγη με ζεστό περιβάλλον αλλά και ιατρική περίθαλψη και φροντίδα όπου αυτό απαιτείται και είναι ανάγκη.

 

  • Οι προσευχές μάς ας δίνουν δύναμη κουράγιο υπομονή επιμονή θάρρος και ευλογία σε όσους και όσες το έχουν ανάγκη και τις χρειάζονται αυτές τις δύσκολες στιγμές μέσα σε αυτους τους πρωτόγνωρους καιρούς. Ο Θεός και η Παναγία μαζί τους…

Εμείς μέσα από το site ενημέρωσης OneNews.gr ευχαριστούμε πολύ τον Πάνο Πατέλλη για την κουβέντα που είχαμε και με την σειρά μας ευχόμαστε υγεία και να σταματήσει όλο αυτό όσο πιο άμεσα γίνεται!!

 

Reduce bounce rates