29 Μαρτίου, 2024

Οσο ζω” Νέο τραγούδι για τον Δημήτρη Νέζη, που συνεχίζει να διακρίνεται σε παγκόσμια μουσικά βραβεία

Οσο ζω” Νέο τραγούδι για τον Δημήτρη Νέζη, που συνεχίζει να διακρίνεται σε παγκόσμια μουσικά βραβεία

Νέο τραγούδι για τον Δημήτρη Νέζη, με τίτλο “Οσο ζω”, που αυτή την φορά αναλαμβάνει πλήρως την Μουσική & τους στίχους, παρουσιάζοντας μας μια διαφορετική εκδοχή της καλλιτεχνικής του υπόστασης, πιο ρομαντικής και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσας.

Απολαύστε το νέο τραγούδι με ένα ιδιαίτερο music video, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Pulse Music Greece και του Παναγιώτη Κατρή.
Το “Οσο ζω” Κυκλοφορεί σε  ΕP σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Pulse Music, μαζί με 2 δυνατά, καλοκαιρινά remixes.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Νέζης συνεχίζει ακάθεκτος να θριαμβεύει σε ανεξάρτητα παγκόσμια μουσικά βραβεία, συγκεντρώνοντας τον τελευταίο μήνα 9 υποψηφιότητες στα International Singer Songwriters Awards 2022, που θα συμβούν στην Atlanta της Georgia (USA) (Issa Awards) & τα Josie Music Awards , στο Nashville του Tennessee.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες του είναι και ο “Τραγουδιστής της Χρονιάς”, ” Βιντεοκλίπ της Χρονιάς” Για το “Χτίζαμε μια αγάπη”, “Τραγούδι της Χρονιάς” Κ.α., ενώ είναι ο μόνος Έλληνας καλλιτέχνης, που έχει διακριθεί στα συγκεκριμένα μουσικά βραβεία, ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές παγκοσμίως.

 

Buy/Stream: