30 Απριλίου, 2024

Οργή Ρούλας Πισπιρίγκου στο κελί: Απειλεί με μήνυση τον Μάνο Δασκαλάκη για τεστ DNA [video]

Οργή Ρούλας Πισπιρίγκου στο κελί: Απειλεί με μήνυση τον Μάνο Δασκαλάκη για τεστ DNA

Η κόντρα του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζεται.

Μετα της πληροφορίες που ήθελαν τον Μάνο Δασκαλάκη να εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει τεστ πατροτητας, η Ρούλα Πισπιρίγγου τον απειλεί με μήνυση σε περίπτωση που προχωρήσει σε αυτη την ενέργεια.

Αποφασισμένη να περάσει στην αντεπίθεση φέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου σε περίπτωση που ο εν διαστάσει σύζυγος της, Μάνος Δασκαλάκης, αμφισβητήσει την πατρότητα των δύο εκ των τριών παιδιών τους, της Μαλένας και της Ίριδας, που έφυγαν από τη ζωή, το 2019 και το 2021, αντίστοιχα, υπό συνθήκες που ερευνώνται με εισαγγελική εντολή.

Η 33 ετών κατηγορούμενη, έμαθε στο κελί της, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται προσωρινά, για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της κόρης της, Τζωρτζίνα, την πρόθεση του επί εννέα χρόνια, συζύγου της.

Έστω και η υποψία της αμφισβήτησης της πατρότητας της Μαλένας και της Ίριδας φέρεται να εξόργισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και να έδωσε άμεσα εντολή, εφόσον, κάτι τέτοιο συμβεί, ο δικηγόρος της να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών.

«Είναι μία είδηση που έφτασε στη γνώση της κατηγορούμενης χθες και η ενημέρωση που έχω είναι ότι εάν επισημοποιηθεί αυτή η δήλωση και η σχετική αμφισβήτηση, στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες ως αντίδραση της οποιασδήποτε κίνησης γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση», δήλωσε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης πλέον έχουν κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας παρά το γεγονός ότι μέχρι τη σύλληψη της κατηγορούμενης εμφανίζονταν να έχουν κοινή γραμμή για τους θανάτους των τριών παιδιών τους.

Εν αναμονή των εκθέσεων

Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Τα δύο πρώτα περιστατικά είναι σε μία διαδικασία πραγματογνωμοσύνης, από δύο συναδέλφους οι οποίοι είναι, πολύπειροι, όσο αφορά την προσωπική μου εκτίμηση δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τους δύο θανάτους ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Την ίδια στιγμή, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για παραβίαση δικαστικού απορρήτου και παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, με αφορμή δημοσιεύματα με τις καταθέσεις των μαρτύρων στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.