17 Μαΐου, 2024

Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά: Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα – Νέα στοιχεία για το τροχαίο

Θρήνος για τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε τροχαίο στα Χανιά, καθώς ο ένας οδηγός φαίνεται πως αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Ως αποτέλεσμα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, με το τροχαίο δυστύχημα να σημειώνεται στο ΒΟΑΚ, στην περιοχή του Ταυρωνίτη. Παράλληλα, σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βούλα.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή. Μάλιστα, ήταν τόσο δυνατή που χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στο ένα όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικίας 62 ετών ο άνδρας και 63 ετών η γυναίκα και στο άλλο, οδηγός ήταν ένας 19χρονος.

Δυστυχώς, για το ζευγάρι που- σύμφωνα με πληροφορίες- είχε καταγωγή από τα Χανιά, ήταν ήδη αργά, αφού και οι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και ο 19χρονος οδηγός του έτερου εμπλεκόμενου οχήματος.

Πάντως, όπως μετέδωσε το cretalive.gr, πιθανότερη εκδοχή για την αιτία του θανατηφόρου τροχαίου είναι ο 19χρονος να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και το αυτοκίνητο να ξέφυγε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα του ζευγαριού.

τροχαίο Χανιά

Τροχαίο στην Κρήτη: Δίνει μάχη το δίχρονο αγοράκι – Πώς έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα από το οποίο βγήκε νεκρή η γιαγιά του (video)

Μάχη για τη ζωή του δίνει το μόλις δύο ετών αγοράκι, μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΒΟΑΚ, στο ύψος της Λυγαριάς, στο Ηράκλειο.

Η 59χρονη γυναίκα, που ήταν στο ίδιο όχημα εκτός από το παιδί και με την 30χρονη μητέρα του αγοριού, είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την κοιλιακή χώρα αλλά και τα πόδια.

Υπενθυμίζεται ότι από το ίδιο τροχαίο βγήκε ελαφρά τραυματισμένη η μητέρα του 2χρονου αγοριού, ενώ το μικρό παιδάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σώσουν.

Πώς έγινε το δυστύχημα στην Κρήτη

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο ύψος της Λυγαριάς, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς. Όπως έγινε γνωστό, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο όχηματα, ένα μίνι βαν που οδηγούσε ένας άνδρας υπήκοος Συρίας και το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το παιδί.

Ο 38χρονος οδηγός του βαν φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το δίχρονο αγοράκι και δύο γυναίκες, η 59χρονη οδηγός και η 30χρονη μητέρα του παιδιού.

Όπως μεταδίδει το Mega, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού. Βαριά τραυματισμένο παρελήφθη από τους διασώστες το μωρό, ενώ επίσης με τραύματα αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 30χρονη μητέρα του.