26 Απριλίου, 2024

Οι διαθέσεις της Μαίρης φάνηκαν από νωρίς.

Μαίρης Σαατσάκη

Οι διαθέσεις της Μαίρης φάνηκαν από νωρίς.

ΜΑΡΑ ΒΑΛΑΜΒΑΝΗ
ΜΑΡΑ ΒΑΛΑΜΒΑΝΗ

Ο Έλληνας θέλει να βλέπει συγκεκριμένα πρόσωπα, να ταυτίζεται, να μπορεί να κρίνει, να γράφει απόψεις στα κοινωνικά δίκτυα, να θαυμάζει και να αναθεματίζει. Θέλει να υποστηρίζει παίκτες ριάλιτι, να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις απόψεις των πανελιστών, να κριτικάρει παρουσιαστές και παρουσιάστριες από την κορφή ως τα νύχια και να ανεβοκατεβάζει «τηλεκυβερνήσεις».

Κάπως έτσι κάποιοι έγιναν σταρ και άλλοι χάθηκαν εν μια σεζόν. Ολοι οι παλιοί και κάποιοι τολμηροί πρωτάρηδες που θέλουν να ρισκάρουν θα τρέξουν πάνω σε δύσβατες τηλεοπτικές ράγες, θα προσπαθήσουν να προσπεράσουν τα εμπόδια και τους ανταγωνιστές για να κόψουν το νήμα με αξιοπρέπεια. Γιατί ρεκόρ και πρωτιές με διαφορά δεν προβλέπονται.

Οι διαθέσεις της Μαίρης Σαατσάκη  φάνηκαν από νωρίς, όταν πριν από λίγους μήνες ανακοίνωνε την εκπομπή της. Αν επενδύσεις σε μια τέτοια παρουσία, τότε είναι σίγουρο ότι αυτό είναι μόνο η αρχή, όπερ και εγένετο.

Κάθε Τρίτη στις 11 το βράδυ στο HIGH TV η  ομάδα που κερδίζει…. Με την εκπομπή  mary on the rocks δεν αλλάζει, γι’ αυτό  συνιστούν σταθερές επιλογές.

Τι ήταν αυτό που την έκανε τόσο πετυχημένη; Σίγουρα όχι κάτι καινοφανές. Απλώς πάτησε σε έναν συνδυασμό. Από τη μία τα πάμπολλα ευτράπελα στην ελληνική τηλεόραση κι από την άλλη το ταλέντο της.

Καλή επιτυχία Μαίρη μου .