24 Απριλίου, 2024

Ο Θοδωρής Γιατράκος με νέο καλοκαιρινό single

Ο Θοδωρής Γιατράκος με νέο καλοκαιρινό single

Το καλοκαίρι σαν τα πουλιά – Bon Fillet

Κάπως έτσι το αγόρι προτείνει μέρη για να πάνε διακοπές με το κορίτσι του αλλά ξάφνου εμφανίζονται κ άλλα άτομα στη μέση που μπορεί να τους χαλάσουν το όνειρο. Κάτι τέτοιο σκεφτήκαμε με τους Bon Fillet για καλοκαιρινό τραγούδι με τη Σαπφώ Νοταρά και την χαρακτηριστική της φωνή να ξεκινά το κομμάτι.

Άλλωστε έτσι δεν φανταζόμαστε το καλοκαίρι? Σαν τα πουλιά να ταξιδεύουμε για τ ανοιχτά, από νησί σε νησί δίχως έγνοιες με το απέραντο γαλάζιο να μας μεθά. Να ρίχνουμε τις βουτιές μας κ να κοιτάμε με δέος το ηλιοβασίλεμα έχοντας δίπλα τον έρωτα της ζωής μας. Και μετά όταν βραδιάζει να βγαίνουμε για ποτά, να περπατάμε στα γκαλτερίμια αγκαλιασμένοι και να ανταλλάσσουμε φιλιά.

Άλλωστε τι θέλει ένα ζευγάρι το καλοκαίρι? Ατελείωτες μέρες χωρίς κανένα άγχος ζαλισμένοι από τον ήλιο, τη θάλασσα, μια αμμουδιά και κάποιον δίπλα σου για να ζεις πανέμορφες στιγμές. Κατά βάθος αυτό επιδιώκουν οι δύο μας πρωταγωνιστές. Την απόλυτη ευτυχία, ηρεμία και χαλάρωση. Χωρίς να τους το χαλάσει κανείς. Μακριά από τη φασαρία και το άγχος της πόλης.

Αν κ το αγόρι θέλει να πάει κ κάπου πιο ήσυχα. Δεν τα μπορεί τα κοσμικά νησιά σε αντίθεση με το κορίτσι. Το θέμα είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τελικά αν πήγαν κάπου ή αν το αγόρι πήρε τα βουνά. Ο ρυθμός είναι γρήγορος όπως γρήγοροι είναι οι ρυθμοί πάντα λ το καλοκαίρι. Το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να το χορέψεις, να αφεθείς στης ζάλη της μουσικής κ με μάτια ορθάνοιχτα να γευτείς μέχρι το μεδούλι την κάθε στιγμή του καλοκαιριού.