19 Απριλίου, 2024

Ο πιο καυλιάρης εραστής είναι ο δονητής μου

Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή, όπως έκλεισα την πόρτα πίσω μου, το χαμόγελό του ήταν ακόμα στο μυαλό μου. Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου με ένα ανόητο χαμόγελο στο πρόσωπό μου…

Άφησα τα χέρια μου να κάνουν ότι θέλουν και εκείνα αρχίζουν την περιπλάνηση.. Πρώτα άρχισαν τα πειράγματα στις θηλές μου μέσα από το λεπτό βαμβακερό φανελάκι μου, κάνοντας τες σκληρές και μετά κινήθηκαν πιο κάτω, στην επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά μου. Όπως το γέλιο του αντήχησε στο μυαλό μου, άφησα τα δάχτυλά μου να αγγίξουν το στρίφωμα από το πουκάμισο μου, το τράβηξα αργά και φαντάστηκα ότι ήταν το δικό του. Ένοιωσα ένα βογκητό να ξεφεύγει από τα χείλη μου και γλίστρησα το χέρι μου μέσα στο βρακάκι μου και πιάνοντας τα μουνόχειλα μου τα βρήκα υγρά…

Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο υγρή και καυλωμένη ήμουν και το κατάφερε μόνο με τη δύναμη της φωνής του, μα και με αυτό το πρόστυχο χαμόγελο. Όλες οι φίλες μου το έλεγαν, πως ο νέος μας γείτονας, δικηγόρος στο επάγγελμα, ήταν πολύ σέξι. Δεν τις πίστευα αλλά όταν τον είδα στο σούπερ μάρκετ και τον παρατήρησα περισσότερα, δεν είχα να πω τίποτα…και κυρίως δεν είχα να αμφιβάλω.

Έκλεισα τα μάτια μου και τον φαντάστηκα να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια μου με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Έτρεξα το δάχτυλό μου πάνω στην πρησμένη κλειτορίδα μου και ένιωσα ένα τρέμουλο στο σώμα μου. Άρχισα να κάνω απαλούς κύκλους γύρω από την κλειτορίδα μου, φροντίζοντας να πειράζω το άνοιγμα μου με το μεσαίο μου δάχτυλο. Βόγκηξα και πάλι και άκουσα την βραχνή φωνή του μέσα στο μυαλό μου να μου λέει ότι ήθελε να με ακούσει να φωνάζω όπως θα τελείωνα. Επιτάχυνα το ρυθμό με τα δάχτυλά μου, αλλάζοντας το τρίψιμο, μεταξύ της κλειτορίδας μου και γλιστρώντας το μεσαίο δάχτυλο μου στο μουνί μου. Η αναπνοή μου άρχισε να επιταχύνεται και οι αναστεναγμοί μου έγιναν πιο συχνοί, σχεδόν με κάθε αναπνοή.

Ένιωσα τα γνωστά υγρά μου να βγαίνουν βαθιά μέσα από το σώμα μου, καθώς άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Όπως έπαιζα με το στήθος μου, τεντώθηκα στο κρεβάτι, τσαλακώνοντας τα σεντόνια μου, αλλά μου άρεσε καλλίτερα έτσι. Γλίστρησα τα χέρια μου κάτω από το λεπτό φανελάκι μου πάλι. Τα χέρια μου έτρεξαν μέχρι την κοιλιά μου και στο κάτω μέρος του στήθους μου. Έκλεισα τα μάτια μου και φαντάστηκα πάλι τα χέρια του επάνω μου. Τα χέρια μου στρογγύλεψαν τις θηλές μου, ακόμα πιο πολύ από πριν και τώρα τους έδιναν την προσοχή που τους άξιζε. Άρχισα να τρίβω τις θηλές μου ανάμεσα στα δάχτυλά μου, ενώ έκανα μασάζ στα μεγάλα στήθη μου. Το σώμα μου ήταν ιδρωμένο και το ένοιωθα να με τσούζει αλλά ήθελα να τελειώσω γι αυτόν όσο μπορούσα πιο έντονα.

Χαμογέλασα απαλά και ευτυχισμένη κλείνοντας τα μάτια μου, όπως έβγαλα το χέρι μου από το πουκάμισό μου και το έβαλα επάνω από το μικρό δονητή μου. Τον έχω χρησιμοποιήσει τόσο συχνά, που μπορώ να το κρατήσω και να τον βάλω σε λειτουργία με το ένα χέρι. Σύντομα ήρθε και το πολύ εξοικειωμένο του βούισμα. Έβαλα το δονητή γύρω από το στήθος μου και τον έσερνα επάνω από τις θηλές μου. Ήμουν τόσο καυλωμένη που κουνούσα τους γοφούς μου αντίθετα από το δονητή μου και πήγαινα επάνω κάτω ανήσυχα στο κρεβάτι. Αισθανόμουν το μουνί μου σχεδόν να στάζει και να πονάει από την αναμονή για το γνωστό άγγιγμα του δονητή. Συνέχισα να παίζω με το δονητή στο εξωτερικό μέρος του μουνιού μου.

Η φωνή του ήρθε και πάλι ναζιαρικά στο μυαλό μου όπως έβαζα το δονητή ανάμεσα στα μουνόχειλα μου. Αυτό το αίσθημα που μου έδινε ο δονητής όταν τον έβαζα στην αρχή και ακουμπούσε την κλειτορίδα μου και μετά στο σφιχτό ακόμα μουνί μου, με έκανε να φωνάξω δυνατά και άρπαξα το στήθος μου με το ελεύθερο χέρι μου. Άφησα τον διάφανο δονητή να μπαινοβγαίνει ελεύθερα επάνω και κάτω και να χώνεται βαθιά στο μήκος των χειλιών μου, ευχαριστώντας την κλειτορίδα μου και τρελλαίνοντας τον κόλπο μου.

Γλίστρησα το δονητή τόσο βαθιά στο μουνί μου που φοβήθηκα ότι θα σκίσω την μήτρα μου και τον ένιωθα μακρύ και μαλακό. Καύλωσα τόσο που φώναζα δυνατά τώρα και έσταζα από τον ιδρώτα. Προσπάθησα να τον βάλω ακόμα πιο δυνατά μέσα για να κουμπώσει τελείως και σφιχτά με το μουνί μου αλλά είδα ότι δεν υπήρχε περιθώριο. Το μουνί μου τον είχε ρουφήξει όλον μέσα του. Σιγά-σιγά άρχισα να το τραβάω προς τα πίσω, η δόνηση του έκανε ακόμα πιο σκληρή και πρησμένη την κλειτορίδα μου… Ξανάβαλα το δονητή μου μέσα γρήγορα και άρχισα να επιταχύνω το ρυθμό, μέσα και έξω, ενώ το ελεύθερο χέρι μου συνέχισε το μασάζ στο στήθος μου και έπαιζε εναλάξ με τις θηλές μου.

Οι αναστεναγμοί μου ήρθαν πιο έντονοι τώρα και με την κάθε αναπνοή. Άρχισα να ταρακουνάω τους γοφούς μου ενάντια στο χέρι και το δονητή μου, σκληρότερα και πιο γρήγορα. Αισθανόμουν πως από λεπτό σε λεπτό θα έρθω σε οργασμό όπως έσφιγγα βαθιά μέσα μου και πίεζα το χέρι μου σφιχτά γύρω από τον πλαστικό μου πούτσο. Οι αναστεναγμοί μου ήταν σχεδόν συνεχόμενοι, το χέρι μου έτρεμε, αναγκάζοντας τον δονητή να κινείται ακόμα πιο καυλιάρικα για να με γαμήσει. Το σώμα μου άρχισε να τεντώνεται και τα πόδια μου ήταν ανοιγμένα διάπλατα. Κράτησα την αναπνοή μου και άρχισα να έρχομαι σε οργασμό, χωρίς να σταματήσω να χώνω βαθιά και να βγάζω τον δονητή μου.

Φώναζα δυνατά το όνομά του όπως γαμιόμουνα με τον πλαστικό πούτσο μου μέσα και έξω από το μουνί μου προσπαθώντας να παρατείνω τον οργασμό μου γιατί ένοιωθα ότι εκείνος με έβλεπε και συμμετείχε μαζί μου. Ένιωσα τον εαυτό μου να τελειώνει και οι χυμοί του μουνιού μου να κατηφορίζουν στο κώλο μου, χαμήλωσαν λίγο οι τόνοι μου και ο οργασμός μου άρχισε να υποχωρεί. Με μια κίνηση του δείκτη του χεριού μου, έβγαλα τον μικρό δονητή μου από το βρεγμένο και γεμάτο πηκτά υγρά μουνί μου. Αναστέναξα βαρειά και εντελώς χαλαρή τώρα έμεινα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου. Αισθανόμουν τόσο εξαντλημένη, σαν να με είχαν γαμήσει τρεις άντρες μαζί.