16 Απριλίου, 2024

Μόνη την νύχτα με καύλες

Ήταν μεσάνυχτα και ο αέρας έμπαινε από το παράθυρο μου καθαρός και δροσερός. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Υπήρχε μια ανησυχία μέσα μου που μόνο εγώ μπορούσα να την καταλάβω από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Την αναγνώριζα εύκολα. Ήθελα εκείνον.. Τον νεαρό γείτονας μας. Τον δικηγόρο, που από την στιγμή που ήρθε στην γειτονιά μας, έκανε όλες τις παντρεμένες να υγραίνονται στην σκέψη του. Σηκώθηκα από το κρεβάτι μου, εντελώς γυμνή και περπάτησα αργά προς το παράθυρο. Το παράθυρο ήταν ανοιχτό από μέσα και το μόνο που είχα να κάνω ήταν να τραβήξω τα ρολά επάνω. Ήταν πανσέληνος απόψε και το φεγγάρι ήταν γεμάτο και φωτεινό. Κοιταζόμουν και το έβλεπα να λάμπει επάνω στο δέρμα μου. Αναρωτήθηκα αν κάποιος με έβλεπε ή με παρακολουθούσε. Το σπίτι μου είναι στον τέταρτο όροφο. Ίσως να με παρακολουθούσε κάποιος. Μπορεί και όχι.

Το δέρμα μου έκαιγε και οι ρόγες μου ήταν όρθιες και τόσο σκληρές που με πονούσαν.. Έκλεισα τα μάτια μου και φαντάστηκα ότι “εκείνος” ήταν απέναντι από το παράθυρο μου και παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Έβαλα το χέρι μου και χάϊδεψα όλο το φουσκωμένο μου στήθος απαλά. Ανατρίχιασα από ηδονή. Τώρα μπορούσα να αισθανθώ την ζεστή υγρασία ανάμεσα στα μπούτια μου, που αισθανόμουν κάθε φορά που ήμουν μόνη μου και τον θυμόμουνα..

Ήξερα ότι θα ήθελε να με δει να αγγίζομαι και έτσι συνέχισα από το στήθος μου και έφτασα μέχρι κάτω, στο μαλακό σαν μετάξι τριχωτό μουνάκι μου και βάζοντας μέσα τα δάχτυλά μου, είδα ότι τα υγρά μου ήταν πηκτά. Πήρα όσο πιο πολλά μπορούσα και τα έβαλα στο στόμα μου. Ήταν γλυκά και μύριζαν όμορφα.. Τον έφερα μπροστά μου και μούγκρισα από καύλα..

Φαντάστηκα τον εαυτό του ξαπλωμένο και εκείνον από πάνω μου να με χαϊδεύει και μετά να σέρνεται επάνω μου ενώ τα δάχτυλα του εξακολουθούσαν να είναι μέσα μου. Κοίταξα απέναντι και όπως τον φανταζόμουν όλη η καύλα μου και η γλύκα μου ήταν όλα για αυτόν. Πίεσα το στήθος μου κόντρα στο τζάμι και αυτό μου δρόσισε λίγο την ηλεκτρισμένη σάρκα μου. Πίεζα ελαφρά το με χέρι μου τις ρόγες μου επάνω στο τζάμι και τις έκανα να τρίβονται επάνω του, προκαλώντας μεγάλο ερεθισμό κάνοντας το ξανά και ξανά. Η καύλα μου τώρα ήταν απερίγραπτη..

Ήξερα ότι θα ήταν καθηλωμένος από αυτό που έβλεπε (αν με έβλεπε) και ότι και εκείνος θα είχε αυτή τη στιγμή εκείνη την όμορφη ανδρική στύση για μένα που την είχα τόσο πολύ ανάγκη τώρα, χαϊδεύοντας τον πούτσο του επιδέξια για εμένα. Ήθελα να δοκιμάσω και πάλι τον εαυτό μου, το γλυκό χυμό που είχα βγάλει γι ‘αυτόν. Το δάχτυλό μου βγήκε από το μουνί μου και πήγε αργά στο στόμα μου τον γλυκό χυμό μου και τον έγλυψα όλο. Φαντάστηκα ότι ήταν αυτός στο στόμα μου, ο ζεστός και σκληρός του πούτσος που σπαρταράει σε κάθε κίνηση και παιχνίδι της γλώσσας μου. Με καύλωνε τόσο..

Ένιωσα την έκρηξη να αρχίζει να γίνεται μέσα μου, βαθιά μέσα μου. Όλα τα δάχτυλά μου μπήκαν πολύ βαθιά στο υγρό μουνί μου, όπως είχα ακουμπήσει επάνω στον τοίχο. Είχα γαμήσει τον εαυτό μου πολύ σκληρά απόψε και έχυσα για εκείνον.

Η εξάντλησή μου ήταν τόσο μεγάλη, που προσπαθούσα να ανασάνω και δεν μπορούσα γιατί είχε πιαστεί η αναπνοή μου και ο σφυγμός μου ήταν πολύ αργός. Άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα απέναντι στο φεγγάρι που έπεφτε κάτω στο γρασίδι. Εκείνος ήταν εκεί..