29 Απριλίου, 2024

Ο μοναδικός Διονύσης Ζάχος για δεύτερη χρόνια στο μοναδικό mayor

Ο μοναδικός Διονύσης Ζάχος για δεύτερη χρόνια στο μοναδικό mayor

Μάρα Βαλαμβάνη

Ο ταλαντούχος  perfomer Διονύσης Ζάχος επιστρέφει δυναμικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο γνωστό Mayor στο Κολωνάκι με την παράσταση SATIROS II .

Κάθε Δευτέρα από 6 Νοεμβρίου μέσα από νέες μιμήσεις προσώπων της επικαιρότητας ο αγαπημένος μας perfomer μας δίνει το ραντεβού του με το γέλιο και την συγκίνηση .
Θα δούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη Κεν στα ροζ..
Ο Κασσελάκης να πηδάει εμπόδια, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ευτύχη Μπλέτσα, Δέσποινα Βανδή, Άννα Βίσση, Σάκη Ρουβά, Χατζή, Μαρίνο, Ματούλα Ζαμάνη, Μαζωνάκη, Κανελλίδου και πολλούς άλλους. Δεν αφήνει απέξω βεβαίως τις τηλεοπτικές σειρές ΜΑΕΣΤΡΟΣ – Παπακαλιάτης – Αλεξίου – Καβογιάννη, την ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, ΣΑΣΜΟΣ- Μπισμπίκης , ΜΑΓΙΣΣΑ- Ψυχωκόρες. Ωστόσο δεν ξέχνα τις ντίβες του πενταγράμμου και της τηλεόρασης , ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ, ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ. Την παράσταση κλείνει ο Ζάχος με τον προβληματισμό; παράπονο; ” Μα δεν με είπαν άνθρωπο”. Την μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Άκης Παππάς. Make up  και hairstyle ο Νίκος Ζήσης, κοστούμια η Ρούλα Μανδελου και ΦΩΤΟ ο Βασίλης Ψαρρός.

Το τρέιλερ της παράστασης διακωμωδούμε το μαέστρο του Παπακαλιάτη λέγοντας το μαέστροπουλος Και κάνω Καβογιάννη Αλεξίου Παπακαλιάτη….

Σκηνοθεσία – Μοντάζ Μαρία Χατζηγιάνν – KDG HAIR  BOUTIQUE έκανε χορηγία τις περούκες της παράστασης.