19 Απριλίου, 2024

Ο Γρηγόρης Πετράκος όπως όλοι τον μάθαμε: «Η πράξη που έκανε ο Σαββόπουλος είναι ίδια με το βιασμό…»

Ο Γρηγόρης Πετράκος όπως όλοι τον μάθαμε: «Η πράξη που έκανε ο Σαββόπουλος είναι ίδια με το βιασμό…»

Και το παραλήρημα έχει συνέχεια…

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε σήμερα (27/4) στο «Πρωινό» και απάντησε για την ανάρτησή του για τον Διονύση Σαββόπουλο, σχολιάζοντας την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός ανέφερε πως η πράξη του συναδέλφου του ήταν ναζιστική, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να την εξισώσει με το βιασμό, σχολιάζοντας ουσιαστικά τη στάση του στην πρώτη καραντίνα.

Το νέο σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου για τον Σαββόπουλο

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος υποστήριξε: «Σχολίασα πολύ ήπια γιατί πραγματικά, η συγκεκριμένη περίπτωση του Διονύση Σαββόπουλου ήταν απαράδεκτη. Ο Διονύσης Σαββόπουλος και μερικοί άλλοι καλλιτέχνες, ελάχιστοι, υπέπεσαν σε ένα σοβαρότατο ατόπημα, να ζητήσουν την επιβολή υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων στον γενικό πληθυσμό, παρά τη θέλησή του. Τα όσα είπα είναι πολύ ήπια σε σχέση με αυτά που θα μπορούσα να πω και σε σχέση με αυτά που έπραξε».

«Τη στάση που κράτησε δεν ξέρω αν την παίρνετε ελαφριά, αλλά εγώ την θεωρώ σοβαρότατη, τη θεωρώ μια ναζιστική πράξη, μια πράξη που τον καθιστά εχθρό της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Οποιονδήποτε άνθρωπο ζήτησε την επιβολή μιας ιατρικής πράξης τον κατατάσσω στους ναζιστές. Θεωρώ την πράξη αυτή ίση με τον βιασμό. Αυτά τα έκανε ο Μένγκελε, δεν επιτρέπεται να το πει άνθρωπος.

Του Χίτλερ η γνώμη δεν είναι σεβαστή, γιατί επιβάλλει. Η γνώμη του είναι καταδικαστέα κι εγώ τον κατατάσσω στους εχθρούς της ελευθερίας και της δημοκρατίας», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Πετράκος.

Μίλησε δημόσια για το γάμο με την Παπαθωμά ο Γρηγόρης Πετράκος: «Έχουμε μαζί δύο παιδιά και προφανώς…»

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, με την οποία έχει δύο παιδιά.

«Με τη Θεοφανία δεν έχουμε παντρευτεί. Έχουμε μαζί δυο παιδιά, προφανώς τα έχω αναγνωρίσει, αλλά οι συνθήκες δεν τα έχουν φέρει ώστε να παντρευτούμε. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής… Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Η απάντησή του για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Όσο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ο Γρηγόρης Πετράκος είπε: «Δε διαχωρίζω τους ανθρώπους βάσει των προτιμήσεών τους. Δεν είπα να μην υιοθετούν δυο ομοφυλόφιλοι παιδιά. Αν γίνει ένα δημοψήφισμά και αποφασιστεί να τους επιτρέπεται η υιοθεσία, προφανώς θα είμαι σύμφωνος… Η δική μου άποψη βασίζεται σε κάποια κριτήρια…»

«Ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά που θα μεγαλώσουν σε ομόφυλες οικογένειες να μεγαλώσουν εξαιρετικά γιατί θα τα μεγαλώσουν δυο υπέροχοι άνθρωποι. Εγώ, αυτό που είπα είναι ότι κάθε πράγμα πρέπει να το βλέπουμε όχι στη μικρή του διάσταση, αλλά να το διογκώσουμε και να το δούμε και στο μέλλον…. Ως εικόνα δε με ενοχλεί τίποτα, βλέπω απέναντί μου ανθρώπους…».