26 Απριλίου, 2024

«Βόμβα» από Φοίβο Παπαδάκη: «Θα ήταν δύσκολο να συνεργαστώ με τον πατέρα μου, γιατί…»

«Βόμβα» από Φοίβο Παπαδάκη: «Θα ήταν δύσκολο να συνεργαστώ με τον πατέρα μου, γιατί…»

Αναλυτικά η δήλωση από το γιο του δημοσιογράφου

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Φοίβος Παπαδάκης και έριξε «βόμβα», αναφέροντας ότι θα ήταν δύσκολο να συνεργαστεί με τον πατέρα του.

«Περνάω πολύ ωραία στο πλευρό της Μάριον, έχω μάθει πολλά. Είμαι έτοιμος για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Συζητάω, άλλα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί κάτι. Είμαι ανοιχτός σε νέες συνεργασίες, έχω μιλήσει με άλλο κανάλι για να βρίσκομαι σε μία ομάδα μία δυνατής εκπομπής», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον πάτερα μου, άλλα θα ήταν δύσκολο γιατί είμαστε και οι δυο δύσκολοι άνθρωποι. Ο πατέρας μου με αφήνει να στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις και να κάνω τα δικά μου λάθη. Ο πατέρας μου, είναι αναντικατάστατος. Δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης δεν θα υπάρξει. Η Μαρία Αναστασόπουλου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διαδεχθεί στην εκπομπή, τον πάτερα μου, Γιώργο Παπαδάκη. Δεν θα ήμουν απέναντι από τον πάτερα μου τηλεοπτικά, υπερβολικό.

Είμαι περήφανος για το επίθετο μου. Ο πατέρας μου είναι πολυλογάς. Η Μαρία Αναστασόπουλου καταφέρνει και μιλάει όσο θέλει η ίδια στην εκπομπή. Ο πατέρας μου έχει ξαναπεί ότι έχει κουραστεί και ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στο Καλημέρα Ελλάδα. Μου έχει πει ότι η Μαρία Αναστασόπουλου είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει. Πιστεύω ο πατέρας μου θα εμπιστευόταν την Μαρία Αναστασόπουλου στο τιμόνι της εκπομπής».

Κλείνοντας, ο Φοίβος Παπαδάκης είπε: «Όποτε συναντιόμαστε με τον πατέρα μου, πηγαίνουμε για ούζο. Αυτό είναι το χόμπι μας, είμαι τρομεροί μεζεκλήδες».

«Αλαλούμ» για τον Γιώργο Παπαδάκη: O γοητευτικός γιος του είχε πρωταγωνιστήσει σε σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Πριν από αρκετά χρόνια ο γοητευτικός γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με άλλους 5 νέους στο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας «αλαλούμ» στο δημοσιογράφο.

Ο τότε νεαρός Φοίβος, σπούδαζε δημοσιογραφία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ήταν μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Στο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ το κεντρικό σύνθημα ήταν «θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Στις 25 Γενάρη έχω την ευκαιρία». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.