26 Απριλίου, 2024

Ρεάλ – Παρτιζάν: Ο Ντάντε Έξουμ αποχώρησε με πρόβλημα στο πέλμα – Γλύτωσε το κάταγμα στην σπονδυλική στύλη

Ρεάλ – Παρτιζάν: Ο Ντάντε Έξουμ αποχώρησε με πρόβλημα στο πέλμα – Γλύτωσε το κάταγμα στην σπονδυλική στύλη

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την Σερβία και τον γιατρό της Παρτιζάν, όσον αφορά τον τραυματισμό του Ντάντε Έξουμ κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς σύρραξης στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (27/4) στη Μαδρίτης, δεν μπορεί και δεν θα περάσει στα… μαλακά από τον αθλητικό δικαστή της EuroLeague. Η σύρραξη προς το φινάλε του Ρεάλ – Παρτίζαν ήταν σοκαριστική, ωστόσο ακόμη πιο σοκαριστικές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού team της ομάδας του Βελιγραδίου που αναφέρουν ότι ο Ντάντε Έξουμ έχει λαβωθεί σημαντικά από την κίνηση WWE του Γκερσόν Γιαμπουσέλε που τον σακάτεψε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Mozzart Sport, ο γιατρός της Παρτίζαν, Μόμα Γιακόβλεβιτς, ο Αυστραλός γκαρντ έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πέλμα, ενώ απέφυγε ακόμη και κάταγμα στη σπονδυλική στήλη που θα του προκαλούσε τεράστια βλάβη, ακόμη και πρόωρο τέλος στην καριέρα του!

«Ο τρόπος με τον οποίο ο Γιαμπουσέλε τον πέταξε στο παρκέ, πρέπει να τιμωρηθεί με φυλάκιση και δια βίου αποκλεισμό. Ο Έξουμ θα μπορούσε να έχει σπάσει τη σπονδυλική του στήλη, να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να τελειώσει την καριέρα του. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Έχει υποστεί ζημιά στα δόντια, έχει ένα κόψιμο στα χείλη» ήταν τα λόγια του γιατρού της Παρτίζαν, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου ότι ο παίκτης του έχει τραυματιστεί σοβαρά.