26 Απριλίου, 2024

Ο «εξαφανισμένος» Νίκος Μουτσινάς μέσα σε καταρράκτη! Βρήκαμε που κάνει διακοπές…

Ο «εξαφανισμένος» Νίκος Μουτσινάς μέσα σε καταρράκτη! Βρήκαμε που κάνει διακοπές…

Κανένας δεν ξέρει που κάνει διακοπές ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ αφού έχει πραγματικά εξαφανιστεί

 

Με το που τελείωσε το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς μάζεψε τα πράγματα του φόρτωσε τις βαλίτσες του και εξαφανίστηκε απο προσώπου γης.

Μερικές φωτογραφίες κοντινές, μερικά βίντεο που δεν δείχνουν τίποτα άλλο εκτός απο τον ίδιο, ο Νίκος δεν έχει δώσει καμία ένδειξη για το που κάνει τις διακοπές της και με ποιον

;

Όλοι συνεργάτες και φίλοι του κάνουν διακοπές στην πλειοψηφία τους στις Κυκλάδες, με τον ίδιο να είναι πραγματικά εξαφανισμένος.

https://www.instagram.com/p/CRyFz67sDt3/

Εικάζουμε ότι ο παρουσιαστής, βρίσκεται με την σχέση του διακοπές και δεν θέλει να χαλάσει την ηρεμία που έχουν την περίοδο αυτή, αφού σίγουρα δεν θα θέλουν να μαθευτεί και να έχουν και απρόοπτα με φωτογράφους.

Μπορεί απλά όμως να απολαμβάνει τις διακοπές του και να περνάει καλά με την συντροφιά στο μαγευτικό μέρος, όπου φωτογραφίζεται κάτω απο τον καταρράκτη!

Εμείς όμως θα του την χαλάσουμε αφού βρήκαμε τον καταρράκτη που φωτογραφίζεται και βρίσκεται στην περιοχή Βαθρες Ξηροποτάμου στην Σαμοθράκη. Άλλωστε και εκείνος έβαλε λίγο το χεράκι του με την ανάρτηση που έκανε, δεν φταίμε μόνο εμεις!