25 Απριλίου, 2024

Ο Χρήστος Δρακόπουλος είναι νέος ωραίος και ερωτευμένος !!

Σήμερα βρισκόμαστε μαζί με τον αγαπημένο και φίλο Χρήστο Δρακόπουλο στην Αίγινα για μια μικρή ανάκριση   !!!

-Ποιά ήταν τα πρώτα σας μουσικά ακούσματα;

Καταρχάς να ευχαριστήσω το onenews.gr που μου έδωσε την ευκαιρία και βρίσκομαι απόψε κοντά τους. Τα πρώτα μου μουσικά ακούσματα ήταν ραπ/hip hop τα γνήσια .Με τον καιρό καταλάβαινα πως το λαϊκό είναι αυτό που αγαπάω και έτσι άκουγα Βαρδή Ρέμο και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες.

-Με τι σας αρέσει να ασχολείστε στον ελεύθερο σας χρόνο;

Μου αρέσει πολύ το ψάρεμα , πηγαίνω συχνά για ψάρεμα αλλά κυρίως ασχολούμαι με το Texas holdem Poker είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι .παίζεις με το μυαλό του άλλου.

-Πείτε μας από το καλλιτεχνικό χώρο, με ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε.

Θα ήθελα με τον Αντώνη Ρέμο πολύ και εννοείται με Γιάννη Πλούταρχο το όνειρο μου που χάθηκε ήταν να αναπτύξω συνεργασία με Παντελή Παντελίδη είμασταν και στο 70% για να συνεργαστούμε δυστυχώς έφυγε από κοντά μας.

Χρήστος Δρακόπουλος

-Είστε συνδεδεμένος με κάποια τραγούδια; Αν ναι με ποια;

Πολύ καλή ερώτηση ,είμαι συνδεδεμένος και πολύ μπορώ να πω με το {Σε παραδέχομαι} του Παντελή Παντελίδη και με το {Όλη η ζωή μου} του μεγάλου Γιάννη Πάριου.

Τι συμβουλή  θα δίνατε σε ένα παιδί που το όνειρο του είναι να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής;

Θέλει γερό στομάχι να αντέχεις αυτά που λέει του κόσμου το στόμα ,μερικές φορές θα σου έρθει να τα παρατήσεις μη το κάνεις εάν το κάνεις έχασες το παιχνίδι με τους αρνητικούς ,προχώρα μπροστά και κοίτα κάτω όταν φτάσεις πιο πάνω από όλους σήκωσέ το κεφάλι και δώσε σε αυτούς το χέρι σου να ανέβουν και αυτοί ο θεός βλέπει.

-Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Έχω διάφορες προτάσεις σε νυχτερινά κέντρα αλλά και μαγαζιά εστίασης που κάνουν ζωντανές εμφανίσεις ,κοιτάξτε δεν ξέρω τι θα γίνει πρέπει να φύγουμε από τον κίνδυνο του ιού . Είναι δεν είναι ψεύτικος σκοτώνει δεν σκοτώνει θέλω να φύγουμε μας πάει πολύ πίσω στις ζωές μας ξέρετε τι είναι να χάνεις 2 χρόνια περίπου και άλλα τόσα για να ξανά συμβιβαστείς στις καταστάσεις;

– Με ποιος τύπους ανθρώπων δυσκολεύεστε να συνεργαστείτε;

Με αυτούς που κάνουν του κεφαλιού τους και δεν κοιτάνε τον άλλων ποτέ ,έχω πρόβλημα με τους παρτάκιδες δεν μου αρέσαν ούτε οι αχάριστοι.

– Μπορείτε να εργαστείτε αποδοτικά κάτω από πίεση;

Μπορώ μέχρι ένα σημείο πίεση όταν τα πράγματα φτάνουν στο αμήν δεν γίνεται νομίζω κανένας δεν μπορεί να πράξει εργασία ενώ πιέζεται πολύ.

-Έχετε κάποιον καλλιτέχνη ως πρότυπο σας;

Τον Παντελή Παντελίδη μια καμαρούλα αρκούσε για να φτάσει τη κορυφή και να κάνει αυτό που σας είπα πιο πάνω να φτάσει σε σημείο που δεν τον νοιάζει καν τι λένε οι άλλοι γιατί είναι τοπ και παρόλα αυτά να βοηθάει σπάνιος άξιος τον αγαπάω πολύ.

– Δημιουργικά έχετε επηρεαστεί από άλλους καλλιτέχνες;

Φυσικά και έχω επηρεαστεί από τον Γιάννη Πάριο.

-Οι επιλογές τραγουδιών που ερμηνεύετε γίνονται με δικά σας κριτήρια ή μετράει και το τι θέλει να ακούσει ο κόσμος;

Κοιτάξτε σε αυτό μετράνε και τα δυο δηλαδή ,ο κόσμος με τι χορεύει – με τι ερωτεύεται και περνάει καλά;

-Ποτέ ξεκίνησε η ενασχόληση σας με την μουσική πιο επαγγελματικά;

Πιο επαγγελματικά δηλαδή δισκογραφικά και τέτοια φάση από τώρα στα 24 μου βγάζω το πρώτο μου τραγούδι παραγωγής με βιντεοκλίπ ,γυρισμένο στη Πάτρα τίτλος «Ότι αγάπησα μείνε» στις 14/01.

-Γράφετε δικά σας τραγούδια; Αν ναι ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Δεν γράφω δικά μου τραγούδια μάλλον για να το πω καλυτέρα γράφω άλλα δεν τα δημοσιεύω δεν είναι ακόμη η ώρα . Το αγαπημένο μου από αυτά που έχω γράψει είναι το «Ήσουν μαζί μου που θα κυκλοφορήσει μετά το 2023 σίγουρα αλλά πιστέψτε με θα έχει τραβηχτεί το βιντεοκλίπ από 2 διαφορετικές μακριά από ελλαδα χώρες + την ελλαδα 3 χώρες και έχει δράση ούτε ταινία δεν το λες.

-Ποιο είδος μουσικής προτιμάτε;

Ελαφρολαικό – λαϊκό – έντεχνο

-Πολλοί καλλιτέχνες υποστηρίζουν πως ο στίχος σε ένα τραγούδι είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό. Ποια είναι η δική σας άποψη;

Νομίζω ότι εάν η μουσική που θα έχει κολλήσει στο στίχο καλύπτει και συγκινεί παίζει σημαντικό ρόλο η μουσική ίσως μεγαλύτερο .

-Ποιο κομμάτι θα ξεχωρίζατε για τους στίχους του;

Τα σχοινιά σου έχει περιεχόμενα προσωπικής μου εμπειρίας αλλά πέρα από αυτό είναι τραγούδι με νόημα ποιος θα σκέφτοταν να πει ξέρεις τι …για φαντάσου κάποια μέρα να ξυπνήσεις και στα σχοινιά σου να λείπουν τα ρούχα μου δηλαδή να έχω φύγει..

-Πως φαντάζεστε την ζωή σας στο μέλλον;

Ξέρεις τι δεν θέλω να απαντήσω γιατί κάποιος λέει πως σχεδιάζεις εσύ και ο θεός γελάει με τα σχέδια σου ας έχουμε υγεία και όλα να πάνε μια χαρά να πάμε στις πίστες πάλι παρέα με τον κόσμο χωρίς μάσκες χωρίς μέτρα να αγκαλιαστούμε.

-Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει σήμερα ένας μουσικός; Μπορούν αυτές να σταθούν αφορμή ώστε κάποιος να τα παρατήσει;

Νομίζω πως καταλαβαίνει και ο κόσμος τι δυσκολίες αντιμετωπίζει ένας μουσικός η κυβέρνηση άθελα η δεν ξέρω σκόπιμα πολεμάει τον κλάδο χωρίς λόγο η  Ελλαδα χωρίστηκε σε 2 κατηγορίες .Του χαζούς και τους έξυπνους μη ρωτήσετε που είμαι εγώ εσείς η οι υπόλοιποι 11 εκατομμύρια δεν ξέρω την απάντηση θα μας την δώσουν οι κύριοι νομίζω πρέπει να σταματήσει αυτό που κάνει η κυβέρνηση δεν έχει ιδέα . Όλες οι χώρες έχουν ένα πλάνο ένα σχέδιο και εμείς ανοιγοκλείνουμε τα μαγαζιά ονομάζεται λανθασμένη επιλογή συνεχομένη όμως.

-Προσδιορίστε τη μουσική με τρεις λέξεις

Αγάπη ,Πάθος Ασταμάτητη έχω άλλες 1.000.00 να πω αλλά δεν χωράνε χάχά.

-Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο σου Χρήστο μου

Μα τι λες τώρα !!! Εγώ σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου .