25 Απριλίου, 2024

Πώς να κάνεις spice up την ερωτική σου ζωή στην καραντίνα

Η καραντίνα είναι αντικειμενικά μια δύσκολη περίοδος για την ερωτική ζωή του ανθρώπου,  όμως αυτή η δυσκολία δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω γιατί χάθηκες! Αν είσαι single, η εύρεση νέου ερωτικού συντρόφου γίνεται μια δύσκολη υπόθεση. Όμως αν νιώθουν δύσκολα οι singles, τι να πουν και όσοι ήδη είναι σε σχέση και η ούτως ή άλλως καθημερινή τριβή γίνεται πλέον διαρκής και αδιάκοπη λόγω του lockdown, με αποτέλεσμα η ερωτική επιθυμία να πέφτει κατακόρυφα.

Ξέρεις όμως τι μπορεί να σε βοηθήσει να μην ρουτινιάσεις και ίσως να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή; Τα sex toys. Είτε είσαι μόνος, είτε είσαι σε σχέση, πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την εμπειρία και η συνθήκη της καραντίνας είναι ευνοϊκή για τέτοιου είδους πειραματισμούς. Βρήκαμε 4 που θα βοηθήσουν όλα τα ζευγάρια να κάνουν spice up την ερωτική τους ζωή.

Satisfyer Endless Joy Multi Vibrator

Το Satisfyer Endless Joy Multi Vibrator είναι ο πιο πολυλειτουργικός δονητής που μπορείτε να βρείτε. Αυτό το sex toy μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες, γυναίκες για διαφορετικούς σκοπούς. Το Endless Joy της Satisfyer έχει ένα στρογγυλό άνοιγμα που μπορεί να φορεθεί γύρω από το πέος όπως, για παράδειγμα, ένα δαχτυλίδι πέους. Φυσικά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το παιχνίδι για να διεγείρετε την κλειτορίδα, το σημείο G, τις θηλές, τις μπάλες ή το περίνεο. Διαλέξτε την αγαπημένη σας από τις 20 διαφορετικές ρυθμίσεις και συνδυάστε τα σε περισσότερα από 100 διαφορετικά μοτίβα δόνησης. Δεν θα χρειαστείτε μπαταρίες, επειδή το Endless Joy Multi Vibrator είναι επαναφορτιζόμενο με το παρεχόμενο καλώδιο USB.

Partner Whale Couple Vibrator

Οι γυναίκες πρέπει να ανακαλύψουν το Whale, τον δονητή ζευγαριών από τη συλλογή Partner. Τα δονούμενα άκρα διεγείρουν την κλειτορίδα και τον κόλπο στο εσωτερικό κι έτσι μπορεί να το απολαύσει περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Υπάρχει αρκετός χώρος για τον άντρα να την διεισδύσει, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα περισσότερη διέγερση χάρη στις δονήσεις. Το Partner Whale διαθέτει 10 ρυθμίσεις δόνησης που μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο πάνω μέρος της συσκευής. Ο δονητής ζευγαριών είναι επαναφορτιζόμενος και αδιάβροχος για απόλυτη ευχαρίστηση σε διάφορες περιστάσεις.

 Blue Evolution Pallas Vibrating Cockring 

Το Pallas είναι ένα δονούμενο δαχτυλίδι πέους, κατασκευασμένο από σιλικόνη. Έχει 3 επίπεδα σταθερής δόνησης και 7 διαφορετικούς ρυθμούς που μπορούν να γίνουν αισθητοί σε ολόκληρο το πέος και που μπορούν επίσης να διεγείρουν την κλειτορίδα της γυναίκας κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Το δαχτυλίδι είναι αρκετά εύκαμπτο με αποτέλεσμα η διάμετρος του να κυμαίνεται από 2,5  έως και 4 cm.

The Oral Sex Game

Το Oral Sex Game είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για το ζευγάρι που προσφέρει το κάτι παραπάνω. Το παιχνίδι αποτελείται από ένα ταμπλό, ζάρια, πιόνια, κανόνες και εργασίες. Πώς λειτουργεί; Και οι δύο παίκτες ξεκινούν στην αρχή. Ο πρώτος παίκτης ρίχνει και τα δύο ζάρια. Ένα από τα ζάρια δείχνει τον αριθμό των βημάτων, ενώ το άλλο ζάρι δείχνει κάποια “αποστολή”. Αυτό μπορεί να είναι φιλί, γλείψιμο ή πιπίλισμα. Το ταμπλό έχει πάνω φωτογραφίες από μέρη του σώματος. Ο παίκτης κινεί το πιόνι του αναλόγως τον αριθμό που έφερε στο ένα ζάρι, ενώ “εκτελεί την αποστολή” που το έδειξε το άλλο, στο συγκεκριμένο μέρος του σώματος που του έτυχε.