19 Απριλίου, 2024

Ο Χάρης Βαρθακούρης στον ΣΚΑΪ με διπλό ρόλο – Σε ποιες εκπομπές θα συμμετέχει

Έρχεται νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και πρόσωπο-έκπληξη στην κριτική επιτροπή

Ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αποκάλυψε πως το «Masked Singer» που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ θα βγει τελικά στον αέρα το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς και στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς, η Τάμτα και ο Χάρης Βαρθακούρης. Το «Masked Singer» είναι ένα μουσικό παιχνίδι, όπου celebrities διαγωνίζονται απόλυτα μεταμφιεσμένοι και αποκαλύπτεται το πρόσωπό τους μόνο όταν χάνουν.

Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης θα έχει και δεύτερο ρόλο στο κανάλι του Φαλήρου, αφού θα είναι ο παρουσιαστής του «Big Brother». Το δημοφιλές ριάλιτι, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του φθινοπώρου, επιστρέφει έπειτα από 20 χρόνια και θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time του ΣΚΑΪ. Θα συμμετέχουν 16 παίκτες που θα συμβιώσουν στο νέο τους σπίτι για 100 ολόκληρες μέρες.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Fk0HKVcPSAY?controls=0&modestbranding=1&rel=0&showinfo=1&loop=0&fs=0&hl=el&playsinline=true&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.ethnos.gr&widgetid=1]