24 Ιουλίου, 2024

Ο Άγγελος Μιχαήλ μας ξαφνιάζει με το καινούργιο του τραγούδι

Ο Άγγελος Μιχαήλ με το καινούργιο του τραγούδι μας ξαφνιάζει ευχάριστα με νέο ανανεωμένο στυλ σε ρυθμό χορευτικό . Μετά από την επιτυχία “ΟΝΕΙΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ” που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τις εμφανίσεις του, όσο και από τα ραδιόφωνα ο Άγγελος μας παρακινεί να βγούμε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε στους ρυθμούς της νέας του επιτυχίας “ ΠΑΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ”, όπου είναι μια μοντέρνα χορευτική ρούμπα που σε παρασύρει από το πρώτο άκουσμα να ερωτευτείς, να χορέψεις με τον έρωτα της ζωής σου και να βρεθούμε σ άλλο πλανήτη .

Την μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Άγγελος Μιχαήλ και τους στίχους ο Κωνσταντίνος Ράλλης. Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Άγγελος Μιχαήλ εμφανίζεται με επιτυχία σε χώρους της Γλυφάδας αλλά και σε όλη την Αττική σε ένα μοναδικό, επιτυχημένο και διασκεδαστικό πρόγραμμα μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο Ράλλη.

Το νέο digital single του Άγγελου Μιχαήλ “ ΠΑΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ” κυκλοφορεί σε όλες της ψηφιακές πλατφόρμες και streaming υπηρεσίες από την JUNIOR BOY ενώ το Official 4k Music Video σε σκηνοθεσία Chris N. το βλέπουμε στο επίσημο κανάλι του Άγγελου Μιχαήλ στο Youtube.

 

Reduce bounce rates