30 Απριλίου, 2024

Νικολούλη για Πάτρα: «Βρήκα στοιχεία…» Χαμός με νέο trailer Φως στο Τούνελ που καθηλώνει [video]

Νικολούλη για Πάτρα: «Βρήκα στοιχεία…» Χαμός με νέο trailer Φως στο Τούνελ που καθηλώνει

Με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα θα ασχοληθεί και αυτή την Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή, 1 Απριλίου, στις 23:20 θα ανοίξει για άλλη μια φορά το «Φως στο Τούνελ» με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, 29 Μαρτίου, δημοσιεύθηκε τόσο στο επίσημο προφίλ της εκπομπής στο Instagram όσο και στον προσωπικό λογαριασμό της Αγγελικής Νικολούλη στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το trailer της εκπομπής αυτής της εβδομάδας.

Στην αρχή του trailer ακούγεται μια ηχογραφημένη συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν γίνονται γνωστά.

«Και εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες που μου είπες πως ”αν δεν έχουμε στοιχεία, δεν θα κάνουμε εκπομπή”» ακούγεται να λέει η γυναικεία φωνή, απευθυνόμενη στην Αγγελική Νικολούλη.

«Αν δεν έχουμε… Από τη στιγμή που βρήκα…;» ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη να απαντά, με το trailer να είναι γεμάτο πλάνα από τα τρία παιδιά στην Πάτρα.

Δείτε το trailer της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για την Πάτρα:

https://www.instagram.com/p/CbsUbLnorRj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενθουσιάστηκαν οι χρήστες του Ιnstagram με το trailer

Μάλιστα, στα τελευταία δευτερόλεπτα φαίνονται οι σειρήνες περιπολικού να αναβοσβήνουν, κάτι που έκανε τους χρήστες του Instagram να σπεύσουν να σχολιάσουν πως το θρίλερ φτάνει στο τέλος του.

«Το ξέρουμε όλοι ότι θα φωτίσεις αυτή την υπόθεση και θα βρεις την αλήθεια! Πάντα πολύ καλή στη δουλειά σου, με υπομονή, κερδίζεις την κάθε υπόθεση… Μακάρι και τώρα», «Πάλι ένα πακέτο θα καπνίσω από την αγωνία μου», «Άντε, Αγγελική, δώσε μας ένα τέλος!» και «Ανατριχίλα», είναι μερικά από τα σχόλια που άφησαν κάτω από το trailer της εκπομπής οι διαδικτυακοί φίλοι της Αγγελικής Νικολούλη.

Κρίσιμη εβδομάδα για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα

Στο μεταξύ, κρίσιμη αναμένεται η παρούσα εβδομάδα για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Το κρίσιμο στοιχείο για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα πρόκειται να είναι οι απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, που αναμένονται την Πέμπτη.

Η ουσία που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια του αρχικού ελέγχου -πρόκειται για φάρμακο, ουσιαστικά- έχει μπει στο κάδρο του εξειδικευμένου εργαστηρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υπό τις οδηγίες του καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νικόλαου Ράικου (θυμίζουμε ότι ο κ. Ράικος ήταν εκείνος που είχε παραλάβει δείγμα προς τοξικολογική ανάλυση στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς).

Θα ελεγχθεί η ποσότητα της ουσίας που βρέθηκε στον αρχικό έλεγχο

Πρόκειται για ποσοτικό έλεγχο, δηλαδή η έρευνα επικεντρώνεται στο εάν η συγκεκριμένη ουσία χορηγήθηκε σε επίπεδο τοξικότητας.

Για τις απαντήσεις θα ενημερωθεί ο έμπειρος ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος έχει αναλάβει να ερευνήσει και να συντάξει την ιατροδικαστική έκθεση για την Τζωρτζίνα, και με τη σειρά του θα ενημερώσει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, τα στελέχη του οποίου έχουν στα χέρια τους ήδη αρκετές καταθέσεις από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και συνεχίζουν με πλήρη μυστικότητα τις έρευνες.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι δηλώνουν αρμόδιες πηγές στο iefimerida για την υπόθεση

Όπως τονίζουν αρμόδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., «κινούμε την έρευνα γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά. Δεν χωράνε βιασύνες και προχειρότητες».

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως υπάρχουν ευρήματα που δίνουν κάποια στοιχεία για το τι έχει γίνει, ωστόσο συνεχίζεται η συλλογή αυτών, έτσι ώστε να καταλήξουν στο εάν πρόκειται τελικά για θανάτους που προήλθαν από παθολογικά αίτια ή για θανάτους που είναι απόρροια εγκληματικής ενέργειας και φυσικά, αν ισχύει κάτι τέτοιο, να αναζητηθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα είναι έτοιμη και η πλήρης ιατροδικαστική έκθεση για την Τζωρτζίνα.

Πάτρα: Τα στοιχεία δεν δείχνουν να είναι ασφυκτικός ο θάνατος της Τζωρτζίνας
Πάντως, όσον αφορά τον θάνατο της 9χρονης, τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν δείχνουν να ήταν ασφυκτικός. Ωστόσο, γίνεται μια βαθιά ανάλυση σε κάθε εύρημα, αφού το κοριτσάκι, λόγω της εγκεφαλοπάθειας που είχε, λάμβανε βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Ωστόσο, αρμόδιες πηγές ενημέρωσης φαίνονται αισιόδοξοι για τα αποτελέσματα.

Και αυτό σημαίνει, όπως επισημαίνουν, ότι θα δοθεί σαφής αιτία θανάτου, που θα τεκμηριώνεται επιστημονικά.

Θυμίζεται ότι σε εξέλιξη είναι και η έρευνα της άτυπης επιτροπής κορυφαίων ιατροδικαστών της χώρας μας υπό τον κ. Καρακούκη, για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας, της μικρής Μαλένας.