25 Απριλίου, 2024

Netflix: Ακυρώνει την συνεργασία με τον Σαράντη Κρεμιζάκη αν δεν κατεβάσει τις γυμνές φωτογράφιες του από το Instagram.

Netflix: Ακυρώνει την συνεργασία με τον Σαράντη Κρεμιζάκη αν δεν κατεβάσει τις γυμνές φωτογράφιες του από το Instagram.

To 2021 το Netflix “δώρισε” έναν μουσικό παραγωγό για τρία κομμάτια στον Έλληνα καλλιτέχνη με το πρώτο κομμάτι να ακούει στο τίτλο “I dont care“.

Παρ’ όλα αυτά το Netflix θα προβεί σε πρόστιμο και την αφαίρεση του κομματιού i dont care που ήταν σχεδιασμένο να παίξει σε μια ταινία στην συνδρομητική πλατφόρμα το 2022 αν ο Χαμαιλέοντας της ποπ δεν συμμορφωθεί. Συγκεκριμένα για αυτήν την απόφαση έχει να κάνει ότι ο καλλιτέχνης περιέχει άκρως τολμηρές φωτογραφίες παροτρύνοντας στους άνδρες να δείχνουν όσο περισσότερο “σάρκα” μπορουν. Σύμφωνα με την συνδρομητική πλατφόρμα, αυτό είναι απαράδεκτο και ως εκ τούτου η εταιρεία θα πρέπει να διακόψει την συνεργασία αν ο τραγουδιστής δεν γίνεται τόσο προκλητικός.
Το τραγούδι σε συνεργασία με την δισκογραφίκη εταιρεία  Wide Music Records που είναι διαθέσιμο σε ψηφιακές πλατφόρμες όπως Spotify, Soundcloud, YouTube ενδέχεται
να αφαιρεθεί το λογότυπο #Netflix, ακόμα και από το Instagram σε μορφή hashtag.
Σε κάποιες χώρες όπως στην Μεσόγειο κυριως οπου ο Σαράντης εχει περισσότερους οπαδούς προκάλεσαν μεγάλη αγανάκτηση οι πόζες σε κοινό με τα εσώρουχα και τα μαγιό να μοιάζει με πορνοστάρ αντί για σοβαρός καλλιτέχνης.
Οι χορηγοί της εταιρείας πάντως επεσήμαναν ότι στο τραγούδι  που τραγουδάνε επίσης κι άλλοι δύο γνωστοί καλλιτέχνες, δεν έχουν θέμα με το αν ο Σαράντης Κρεμιζάκης έχει πρόστυχες φωτογράφιες στο Instagram και δεν σκέφτονται να σταματούσαν την χορήγηση προϊόντων καθώς βγάζουν κέρδος.
Επίσης, η αρχή εποπτείας των μέσων θα υποβάλλει πρόστιμο στο προφίλ του καλλιτέχνη της ποπ αν κανει guest στο Netflix γιατί χιλιάδες είναι αυτοί που θα μπουν στο προφιλ του  με τις γυμνές φωτογράφιες με αποτέλεσμα να επηρεάζει την νεολαία και θα διατάξει να αφαιρεθούν  οτιδήποτε συσχετισμούς με το Netflix όχι όμως του μουσικού παραγωγού που υπογράφει με διαφορετικό ψευδώνυμο .
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης προκαλεί καθώς ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη παλιότερα όταν ανέβασε φωτογραφία στα social διαφημιζόντας γνωστό αναψυκτικό τέλειος γυμνός στο κρεβάτι του και σε μια συναυλία στη Μύκονο, πάνω στη σκηνή μπροστά στο κοινό φάνηκε το μόριο του επίτηδες που λίγο μετά το δικαιολόγησε ως”ατύχημα”.

   Παρόλα αυτά, ο Σαράντης Κρεμιζάκης είναι ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής που συνεργάζεται μέσω Αμερικανού παραγωγού στον κολοσσό της συνδρομητικής πλατφόρμας που ακουει στο όνομά Netflix.