19 Μαρτίου, 2024

Νέες αποκαλύψεις-σοκ για τον 44χρονο προπονητή στην Ηλιούπολη: «Ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας – Υπήρχε άλλη μία κοπέλα…»

Νέες αποκαλύψεις-σοκ για τον 44χρονο προπονητή στην Ηλιούπολη: «Ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας – Υπήρχε άλλη μία κοπέλα…»

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 44χρονο προπονητή tae kwon do στην Ηλιούπολη. Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ανήλικων κοριτσιών από 12-16 ετών.

Όπως καταγγέλλεται, ο προπονητής εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες, και αφού τις εκθείαζε αρχικά για τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα και να κάνουν πολύωρες και ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Συνάδελφός του δήλωσε στο T-live και στον Ιάσονα Τσόλη: «Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ήταν ένας άνθρωπος, πολύ καλός με τα παιδιά. Ήταν φιλικός. Ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας για να νομίζεις ότι θα έχει κάνει κάτι τέτοιο. Υπήρχε άλλη μία κοπέλα, που ήταν βοηθός του και ήταν η σχέση τους πιο στενή. Ήταν 25, 27 ετών».

Ο προπονητής διατηρούσε καλές σχέσεις με τις οικογένειες των ανήλικων κοριτσιών. «Ήταν πολύ κοινωνικός με τους γονείς και τα παιδιά» δήλωσε συνάδελφός του στον Alpha. Αγανακτισμένοι πολίτες έγραψαν συνθήματα έξω από τη σχολή του στην Ηλιούπολη. Παράλληλα, ο 44χρονος προπονητής κανόνιζε πιτζάμα πάρτι με μικρές αθλήτριες στο γυμναστήριο!

Η δημοσιογράφος Ηρώ Καρυοφίλλη μετέφερε στο T-live νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του 44χρονου προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2019, ο 44χρονος είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία, όταν η πρώην σύζυγός του τού ζήτησε να βάλει τέλος στον γάμο τους.

Προκαλεί η μητέρα του προπονητή Τάε κβον ντο – «Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έκαναν τη ζημιά»

«Είναι σαν κεραυνός όλο αυτό για εμένα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ γιατί δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια σημάδια», είπε η μητέρα του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικων μαθητριών του.

«Ο γιος μου από μικρός και ήταν ένα καλό, υπάκουο παιδί όπως και η κόρη μου. Έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με αρχές και δυσκολίες. Ξεκίνησε το άθλημα μικρός κι έφτασε σε καλό επίπεδο, μπήκε στην Εθνική Ομάδα», σημείωσε, αρχικά, η μητέρα του προπονητή. «Ποτέ δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου ότι ο γιος μου έκανε χρήση ουσιών. Ήταν πάντα ενάντια σ’ αυτά τα πράγματα, ήταν αθλητής. Δεν έπινε και τρεφόταν υγιεινά», πρόσθεσε.

«Δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια για όσα τον κατηγορούν, αλλιώς θα το έβλεπα», επέμεινε, συμπληρώνοντας πως «Δεν είχε πολλές σχέσεις στη ζωή του. Πριν παντρευτεί είχε δύο-τρεις σχέσεις. Ήταν σταθερός και μαζεμένος. Δεν είχε δείξει ποτέ τίποτα περίεργο. Μετά παντρεύτηκε, έκανε το παιδάκι του. Είχε κάποιες δυσκολίες στον γάμο του, αλλά ως εκεί».

«Είναι σαν κεραυνός όλο αυτό για εμένα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ γιατί δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια σημάδια. Ποτέ. Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι κοπέλες που έχουν κάνει αυτή τη ζημιά. Αυτά που ακούω είναι εξωφρενικά πράγματα. Δεν ξέρω πώς προέκυψε όλο αυτό και ποιος ήθελε να κάνει αυτό το κακό», συνέχισε.

Σε ότι αφορά τον ξεχωριστό χώρο που διατηρούσε ο 44χρονος στο γυμναστήριο του, υποστήριξε ότι μετά το διαζύγιο του αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες κι ότι τον είχε διαμορφώσει, ώστε να μπορεί να κοιμάται εκεί.