14 Ιουλίου, 2024

Νέα «τρικλοποδιά» για τη Μαρίνα Σάττι: Συνθέτης της έστειλε εξώδικο – Το τραγούδι που προκάλεσε χαμό

Συμφωνείτε;

Εξώδικο έφτασε στα χέρια της Μαρίνας Σάττι, το οποίο έστειλε ο συνθέτης Μιλτιάδης Κασσαράς, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο συνθέτης ισχυρίζεται ότι το τραγούδι «Αχ, θάλασσα», είναι κλεμμένο από δική του ομότιτλη δημιουργία, γι’ αυτό και ζητάει να σταματήσει η αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε μέσο καθώς και να αντικατασταθεί το όνομα της ερμηνεύτριας με το δικό του στη θέση του συνθέτη.

Ο δικηγόρος του δημιουργού, Γιάννης Νισύριος, μίλησε στην εκπομπή του MEGA για την υπόθεση, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακούστε τα δύο τραγούδια:

Όσα είπε ο δικηγόρος του συνθέτη για το εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι

«Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι οι 4 νότες που το αποτελούν είναι ακριβώς οι ίδιες, πανομοιότυπες στον χρόνο, στον ήχο και σε όλα τα χαρακτηριστικά. Δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχει ένα μέρος από συγχορδίες που είναι πανομοιότυπες και σπάνιες, που χρησιμοποιεί ο κ. Κασσάρας. Τις ίδιες χρησιμοποιεί και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι», είπε ο δικηγόρος.

«Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι καλή η ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι. Δεν έχει πρόθεση αντιδικίας, απλά θέλει να αποκατασταθεί η πραγματικότητα», συμπλήρωσε εν συνεχεία ο κ. Νισύριος αφότου διαβάστηκε το εξώδικο στην εκπομπή του MEGA.

Η απάντηση της δισκογραφικής

Με εξώδικη επιστολή απάντησε και η δισκογραφική της Μαρίνας Σάττι, Minos EMI, στην οποία αναφέρει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα της κατατίθενται και ότι δεν στέκει νομικά η κίνηση του συνθέτη. H πλευρά της Μαρίνας Σάττι σύμφωνα με την εκπομπή αναφέρει ότι το τραγούδι γράφτηκε για τον πατέρα της ενώ ο δικηγόρος του συνθέτη αναφέρει ότι το τραγούδι παρουσιάστηκε το 2018 σε συναυλία του συνθέτη. Κλείνοντας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα, αν δεν ικανοποιηθούν οι αξιώσεις του συνθέτη.

Reduce bounce rates