27 Φεβρουαρίου, 2024

Νέα καταγγελία για τον ιδιοκτήτη των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη: «Με ακολούθησε και κατέβασε το παντελόνι του»

Βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν είχε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού το 2016, ενώ σε βάρος του είχαν γίνει καταγγελίες από τουλάχιστον άλλες 5 γυναίκες στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

Ένα από τα θύματα του περιέγραψε, μιλώντας στο MEGA, πως την ακολούθησε, όταν γυρνούσε από τη δουλειά και επιτέθηκε. «Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Ήταν 2 μετά τα μεσάνυχτα. Έφευγα από το μαγαζί που δούλευα και πήγαινα στο σπίτι μου. Εκείνος με ακολουθούσε, αλλά δεν τον κατάλαβα. Άνοιξα την πόρτα για να μπω στην πολυκατοικία και όπως κάλεσα το ασανσέρ, γύρισα γιατί άκουσα την έντονη αναπνοή του. Τότε τον είδα. Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και … Τον έβρισα και εκείνος μου είπε “δεν θα σε πειράξω”. Ύστερα μπήκα στο ασανσέρ και πήγα στο σπίτι μου», είπε.

Η φοιτήτρια απευθύνθηκε στις Αρχές, ωστόσο το δικό της δικαστήριο δεν έγινε ποτέ, καθώς το περιστατικό θεωρήθηκε πταίσμα. «Δε με πείραξε αλλά ήταν προσβολή δημόσιας αιδούς. Μετά από μερικές ημέρες έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και στον εισαγγελέα Κομοτηνής. Έχω βρεθεί σε δύο δικαστήρια, για την απόπειρα βιασμού σε άλλη κοπέλα. Το δικό μου δικαστήριο δεν έγινε ποτέ γιατί θεωρήθηκε πταίσμα γιατί δεν με ακούμπησε. Καταδικάστηκε, μπήκε φυλακή αλλά έμαθα ότι βγήκε πολύ σύντομα», πρόσθεσε.