24 Ιουνίου, 2024

Καλαμάκι: Μαθητές δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 30 ατόμων – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας

Ένα άγριο περιστατικό συνέβη στο Καλαμάκι της Αττικής όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε μία παρέα μαθητών του Γυμνασίου με αποτέλεσμα ένας μαθητής να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το notia.gr το ένα παιδί, με τραύματα στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το χρονικό

Το περιστατικό έγινε, το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία Καραΐσκάκη, στο άνω Καλαμάκι. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία, Γιάννης Βέργης, ο οποίος ενημέρωσε για την καταδρομική επίθεση τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη.

Όπως είπαν οι μαθητές, οι δράστες ήταν επίσης ανήλικοι από την Αργυρούπολη. Η παρέα από τον Άλιμο καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραΐσκάκη, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών. Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο. Προφανώς, είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους, από τον γειτονικό δήμο που συχνάζουν στον Άλιμο.

Πριν οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση. Κάποια από τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν, τρέχοντας στη Λεωφόρο Ιωνίας, κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα που περνούσαν. Ο ανήλικος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε στο σούπερ μάρκετ του “Σκλαβενίτη” για να γλυτώσει από τη μανία τους, αλλά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπάνε, μέσα στο κατάστημα.

Οι γονείς των μαθητών που χτυπήθηκαν θα υποβάλουν μήνυση και θα ζητήσουν από τους αστυνομικούς, να ελέγξουν το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του σούπερ μάρκετ.

Reduce bounce rates