14 Ιουνίου, 2024

Νατάσσα Μποφίλιου: «Το παραμύθι της θρησκείας δεν με αγγίζει»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε για τη σχέση της με τη θρησκεία και τους σπουδαίους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της

«Το “παραμύθι” της θρησκείας δεν με αγγίζει σε κανένα επίπεδο, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο οποίο πιστεύω. Και νομίζω πως είναι οι ιδέες» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου.  Στη συνέχεια μίλησε και για ερωτικές της σχέσεις για τις οποίες δήλωσε πως είναι αρκετά δοτική και θεωρεί τον εαυτό της «έναν πολύ τυχερό άνθρωπο».

Στην ερώτηση αν νιώθει ευθύνη και για τους ανθρώπους που είναι δίπλα της, απάντησε: «Κυρίως. Είμαι η μεγάλη κόρη μιας μεγάλης οικογένειας κι αυτό τα λέει όλα. Έτσι είμαι με τους φίλους μου, με τους συνεργάτες μου, έχω κάτι μέσα μου μητρικό. Γι’ αυτό και δεν ξέρω αν θα γινόμουνα καλή μητέρα, μήπως “έπνιγα” το παιδί μου».

Αναφορικά με τις σχέσεις της και το γεγονός ότι είναι πολύ δοτική είπε στο κυπριακό περιοδικό «ΦιλGood».: «Νομίζω πως οι άντρες που επιλέγω δεν το εκμεταλλεύονται και δεν επαναπαύονται, με αποτέλεσμα να χαθεί το υπόλοιπο. Οι σχέσεις μου δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τη ροπή μου στο υπερδόσιμο. Ούτε οι φίλοι μου το ‘χουν κάνει ποτέ… Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος! Ξέρεις, εμένα με φτιάξανε αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και με περιστοιχίζουν ακόμα, οι σχέσεις μου μαζί τους… δεν έχω τίποτα πιο ιερό! Αυτό είναι η θρησκεία μου. Όταν σκέφτεσαι τους άλλους περισσότερο απ’ τον εαυτό σου συνειδητοποιείς τελικά πόσο μικρός είσαι. Κι είναι ωραίο αυτό! Γιατί δεν δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στον εαυτό σου και στο να ασχολείσαι συνέχεια μ’ αυτόν χάνοντας άλλα, σημαντικά πράγματα απ’ τη ζωή σου».

https://www.instagram.com/p/B37K4sOnm5V

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο πλαίσιο της διαδικτυακής σειράς συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) #snfccAtHome: music θα εμφανιστεί το Σάββατο 23 Μαΐου στις 21.00, live από τον Φάρο. Μαζί της στο πιάνο ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, που είναι υπεύθυνος και για την ενορχήστρωση, και στο τσέλο ο Άρης Ζέρβας.

https://www.instagram.com/p/B9oikqsgE5V

https://www.instagram.com/p/B2Z918LoX1P

 

Reduce bounce rates