3 Μαΐου, 2024

«Να πεθάνεις» φώναζαν στον πεσμένο γεμάτο αίματα αστυνομικό – Οι λεπτομέρειες της επίθεσης ανατριχιάζουν(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη βία στη Νέα Σμύρνη με τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να είναι σοκαριστικά.
Ένα νέο βίντεο μόλις 4 δευτερολέπτων δείχνει τη φρίκη που έζησε ο άτυχος φρουρός από τις Σέρρες που ξυλοκοπήθηκε άγρια από διαδηλωτές. Ο αστυνομικός, όπως βλέπουμε σε άλλο βίντεο, έμεινε στα χέρια του όχλου για περίπου 2,5 λεπτά και δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα, τα τέσσερα όμως δευτερόλεπτα του πρώτου βίντεο είναι τα πιο συγκλονιστικά.

«Το μ…. της μάνας σου Ναζί. Να πεθάνεις γαμ….» ακούγεται να ουρλιάζει κάποιος πάνω από το κεφάλι του νεαρού Ειδικού Φρουρού.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1369402928952393737?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369402928952393737%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fesoteriki-asfaleia%2F969251_neo-sokaristiko-vinteo-apo-ton-xylodarmo-toy-astynomikoy

Καρέ καρέ η επίθεση στον 27χρονο αστυνομικό από τις Σέρρες

Σοκαριστικά, αλλά και αποκαλυπτικά είναι τα βίντεο από την επίθεση κατά του αστυνομικού τα οποία διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Οπως φαίνεται μία ομάδα αστυνομικών με μηχανές περνά από τον δρόμο με σκοπό να διαλυθεί το πλήθος.

Εκεί ωστόσο ένας εκ των διαδηλωτών που βρίσκεται σε απόσταση, αλλά πλάτη στους αστυνομικούς, τρέχει με ταχύτητα προς την τελευταία μηχανή και με γρήγορες κινήσεις ρίχνει κάτω τον 27χρονο αστυνομικό, με το όνομα Άγγελος και καταγωγή από τις Σέρρες. Εκεί αρχίζει να τον κλωτσάει και σε δευτερόλεπτα δεκάδες άτομα άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, είτε με τα πόδια, είτε με καδρόνια και άλλα αντικείμενα.

Οπως φαίνεται σε ένα από τα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, οι διαδηλωτές επί 2,5 περίπου λεπτά χτυπούσαν δίχως έλεος τον αστυνομικό. Όλο το χρονικό της επίθεσης απαθανατίζεται στο παρακάτω βίντεο από το 2:25 ως το 4:55:

 

Τα πρώτα λόγια του τραυματία – Ηθελαν νεκρό, λένε οι αστυνομικοί

«Είμαι καλά, θα αντέξω». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο 24χρονος τραυματίας στους συναδέλφους του.  «Προσπάθησα να σώσω το όπλο μου» πρόσθεσε.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στο OPEN: «Ηθελαν νεκρό. Ο πρώτος υπαίτιος που τον έριξε κάτω από το μηχανάκι θα βρεθεί και θα πληρώσει. Οι υπόλοιποι είναι πολλοί, είναι 60 άτομα. Ηδη η υπηρεσία είναι σε στάδιο που επεξεργάζεται τα βίντεο για να προχωρήσει στις αναγνωρίσεις και να πάει το θέμα στη Δικαιοσύνη. Οι προσαχθέντες είναι από διάφορα σημεία και εστίες αναταραχής».

Δείτε εικόνες