Μένιος Φουρθιώτης: Οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό. Τα 4 πράγματα που ζήτησε και η συνέντευξη

Πώς πέρασε ο Μένιος Φουρθιώτης τις πρώτες ώρες στη φυλακή του Κορυδαλλού; Ποια 4 πράγματα ζήτησε;

Στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης, την προφυλάκιση του οποίου αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας.

Ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε Πάσχα εντός των τειχών, με τις Αρχές να έχουν εκπονήσει σχέδιο για την κράτησή του.

Πριν φυλακιστεί είχε υποβληθεί σε μοριακό τεστ για τον κορονοιό σε δημόσιο νοσοκομείο. Το τεστ βγήκε αρνητικό και θα γίνει –εντός της φυλακής- επαναληπτικό.

Στην πτέρυγα όπου κρατείται ο Φουρθιώτης κρατούνταν στο παρελθόν VIP κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα, όπως ο Λάκης Γαβαλάς και ο Κοσκωτάς, ενώ σήμερα εκεί βρίσκονται – ως επί το πλείστον – κρατούμενοι που εργάζονται στις φυλακές.

Το κελί ουσιαστικά είναι ένας μεγάλος θάλαμος, τον οποίο μοιράζεται με ακόμα 4 άτομα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε τέσσερα πράγματα: τα ρούχα του, κάποια φάρμακα, ειδική διατροφή και να μιλήσει με τους δικηγόρους του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρο.

Τη Δευτέρα του Πάσχα πρόκειται να περάσει από συνέντευξη με την διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος, μια διαδικασία που ακολουθείται με όλους τους νέους κρατούμενους.

Η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού έχει λάβει, όπως λένε αρμόδιες πηγές, όλα τα μέτρα, προκειμένου ο παρουσιαστής να είναι ασφαλής.

Οι δύο συγκατηγορούμενοι του Μένιου Φουρθιώτη θα κρατηθούν αντίστοιχα στις φυλακές της Λάρισας και του Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, είναι τα άτομα που επιτέθηκαν εναντίον του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη στη περιοχή του Διονύσου και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

 548 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email